Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Μεγάλο ντέρμπι κορυφής απόψε του Πανθρακικού με τον Πλατανιά

Ωρα να μιλήσει ο "Νόμος του ΔΑΚ", λένε στην Κομοτηνή
Από την Δευτέρα έχει έρθει στην Θράκη η ομάδα των Χανίων
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο Πανθρακικός ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Πλατανιά (Τετάρτη, 17:30 OTE TV) με την Κομοτηνή να είναι στο πόδι, προκειμένου να πανηγυρίσει ακόμα μία εντός έδρας νίκη. Στόχος όλων είναι να παραμείνει απόρθητο το φρούριο του ΔΑΚ και να καταφέρουν οι ¨Πράσινοι¨ να πιάσουν τους Κρητικούς στους 40 βαθμούς.

Ο Σάββας Παντελίδης μένει αφοσιωμένος στο έργο του, ετοιμάζοντας όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του για αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση. Το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με τον Έλληνα τεχνικό να μην μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μουνάφο και Μπαλού, όπως και τους τραυματίες Στάθη, Σουλτανίδη.

Η αποστολή του Πανθρακικού για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουτσόπουλος, Ταΐρης, Σικαλιάς, Σκλιοπίδης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Βαγγελόπουλος, Μπουτζίκος, Χρήστου, Λιαπάκης, Πόνσε, Μπέλιτς, Μίνγκας, Μοσχάκης, Μπαϊκαρά, Γωνιάδης, Χλωρός, Σίμωσης, Ρεκλείτης, Κοντογουλίδης.

Στην αντίπερα όχθη, στην Κομοτηνή βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (12/3) η αποστολή του Πλατανιά για το παιχνίδι που είναι να δώσει με αντίπαλο τον Πανθρακικό την προσεχή Τετάρτη για την 19η αγωνιστική της Football League. Στο πλαίσιο της παραμονής της στην πόλη όπου θα αγωνιστεί, η χανιώτικη ομάδα πραγματοποίησε δύο προπονήσεις, αρχικά τη Δευτέρα και εν συνεχεία την Τρίτη.

Στη διάθεση του προπονητή του Πλατανιά, Τιμόθεου Καβακά βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Τζανής, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Μαραγκός, Δημήτρης, Δέντσας, Τσοντάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Πάγκαλος, Δράμι, Μαραγκουδάκης, Χαϊκάλης, Δρακάκης και Ναζλίδης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μανουσάκης, Παπαζούδης και Γκολέμης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κύριος Κουτσιαύτης (Άρτας) με βοηθούς τους κυρίους Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Πασχάλης (Ηπείρου) και τέταρτο διαιτητή τον κύριο Κυριαζίδη (Έβρου)

Γενικότερα υπάρχει έντονη κινητοποίηση στην Κομοτηνή για αυτό το κρισιμότατο παιχνίδι με τους ανθρώπους της ομάδας να ευελπιστούν πως η αυριανή αναμέτρηση θα θυμίσει τις παλιές καλές μέρες.

 
Πηγή: http://www.thrakisport.gr/