Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Οριστική διακοπή στην Λειβαδιά: παραλίγο να χτυπήσει διαιτητή και παίκτες μια διαφημιστική πινακίδα

Την σήκωσε ο αέρας από τη μία άκρη του γηπέδου και την έστειλε στην... άλλη, ενώ πέρασε ξυστά πάνω από τα κεφάλια τους

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΞΑΝΘΗ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ;


Ο ισχυρός άνεμος δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Ξάνθη.
Οι παίκτες και ο κύριος Βοσκάκης βγήκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η μπάλα δεν μπορούσε να σταθεί στη σέντρα. Ετσι ο ρέφερι της αναμέτρησης πήρε την απόφαση να αποσυρθούν στα αποδυτήρια για μισή ώρα μήπως και αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες. Αυτό δεν έγινε και έτσι το παιχνίδι αναβλήθηκε.

Μόλις μάλοστα βγήκε ο κ. Βοσκάκης με τους αρχηγούς των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, είδαν μία διαφημιστική ταμπέλα να φεύγει από τη μία άκρη του γηπέδου και να προσγειώνεται στην άλλη μεριά περνώντας από... πάνω τους. Έτσι αποφάσισε να μην περιμένει άλλο...

Ο κ. Καζναφέρης μιλώντας στην κάμερα του Novasports, τόνισε: "Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει ο διαιτητής. Οι συνθήκες είναι τραγικές. Η μπάλα δεν μπορεί να σταθεί στο έδαφος, τα σημαιάκια φεύγουν. Είναι κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε το παιχνίδι να παιχτεί στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε ο διαιτητής να πάρει τη σωστή απόφαση και να μην γίνει όπως με τον Εργοτέλη στον πρώτο γύρο. Οι διαιτητές πρέπει να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις. Αν αναβληθεί ο αγώνας ο κανονισμός προβλέπει την επόμενη ώρα την ίδια ώρα στη σέντρα".

Από τη μεριά του ο Γιάννης Παπαδημητρίου τόνισε: Εμείς ταξιδέψαμε για να αγωνιστούμε, αλλά με τέτοιες συνθήκες δεν γίνεται να παιχτεί μπάλα. Θέλουμε να παίξουμε μπάλα με κανονικές συνθήκες".

Βάσει του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου, ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο στις 7.00 το βράδυ....

.