Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Θέλει το διπλό στα Ψαχνά ο Πανθρακικός....

Μετά από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα εκτός έδρας, θέλει το διπλό για να διατηρηθεί στην προνιμιούχο δυάδα

    ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Το τρίποντο, το οποίο θα του δώσει προβάδισμα και ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας επιζητά στα Ψαχνά ο Πανθρακικός απεναντι στον τοπικό Ηρακλή (Κυριακή, Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών, 17.00) .

Στον Πανθρακικό όλοι θέλουν τη νίκη, με την οποία η ομάδα θα φτάσει πιο κοντά στις πρώτες δύο θέσεις , που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής Σάββας Παντελίδης άφησε στην Κομοτηνή τους Ταίρη, Ρεκλείτη, Μοσχάκη, Μπουτζίκο, Βλάχο και Σίμωση. Ετσι, η αποστολή των Πρασίνων απαρτίζεται από τους: Κουτσόπουλο, Σικαλιά, Στάθη, Λιαπάκη, Μακρυδημήτρη, Χρήστου, Βαγγελόπουλο, Σαρακατσάνο, Σκλιοπίδη, Μπέλιτς, Μίνγκα, Μουνάφο, Πόνσε, Μπαλού, Γωνιάδη, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδη, Σουλτανίδη, Χλωρό.

Στην αντίπερα όχθη, οι Ευβοιώτες καλούνται να κρατήσουν για έβδομο σερί παιχνίδι ανέπαφη την εστία τους, ρεκόρ που κατέχουν από τότε που κάθησε στον πάγκο τους ο Γιώργος Φοιρός. Ο εν λόγω τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Ποκόνγκ, τον τιμωρημένο Γκότοβο και τον ανέτοιμο Αλεξάντροβιτς. Στην αποστολή του Ηρακλή Ψαχνών βρίσκονται οι: Τόλιος, Μπακόλας Ρεπετσάς, Μάτσος, Λιόσης, Μπαλαμπάνης, Ζουλιώτης, Γιώτας, Δελήμπασης, Τσοκάνης, Γανωτής, Κουντού, Σανόκο, Ντελέκος, Θάνος, Μπακομήτρος, Ντελέκος, Θάνος, Πλάτανος, Σέγκος.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ευαγγέλου (Αθηνών), με βοηθούς τους Μπάμπα, Αθανασόπουλο (Αθηνών).

 
Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/