Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Να τελειώνει με την παραμονή θέλει από σήμερα η Ξάνθη στην Λειβαδιά

Αντιμετωπίζει στις 7.00 το βράδυ την τοπική ομάδα σε αγώνα που όμως δεν μεταδίδεται από κάποιο κανάλι της Nova ολόκληρος αλλά παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα, σε εκπομπή "λεπτό προς λεπτό"
       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Να τελειώνει με τις προϋποθέσεις μια ώρα νωρίτερα θέλει η Skoda Ξάνθη, που ταξιδεύει στην Λειβαδιά για την 28η αγωνιστική για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό (08/04). Την μετάδοση έχει αναλάβει η NOVA, σε παράλληλη όμως σύνδεση με άλλους δύο αγώνες που διεξάγονται ταυτόχρονα. Στην 9η θέση και στους 32βαθμούς βρίσκεται η ξανθιώτικη ομάδα, ενώ ο αντίπαλός της στην 12η με 30 βαθμούς, ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής και για τους δύο. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη χρειάζεται μόλις 2 βαθμούς για μαθηματική παραμονή, αλλά της αρκεί απλά και η ήττα του Παναιτωλικού στην Κρήτη από τον ΟΦΗ για να σιγουρέψει την υπόθεση.

Όμως, μετά τις 8 συνεχόμενες ήττες, οι Ξανθιώτες επιτέλους κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική την Δόξα Δράμας, ξεκόλλησαν από τους 29 βαθμούς και έχουν ως στόχο να κερδίσουν όσους ακόμα γίνεται και να τερματίσουν όσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα για να μην έχουν μεγάλη απόκλιση από τον αρχικό στόχο της ομάδας, που ήταν το «κάτι παραπάνω». Από την άλλη μεριά ο Λεβαδειακός χρειάζεται λίγο περισσότερο την νίκη για να σωθεί, σε μια περίεργη χρονιά για τον σύλλογο, λόγω συνεχόμενων υποχρεώσεων και αυτή είναι μια ιδανική περίπτωση για την ομάδα της Βοιωτίας.

Στην αποστολή της Ξάνθης βρίσκονται και οι δύο Γάλλοι, Νταρμπιόν και Βιβιανί που είχαν κάποιες ενοχλήσεις, ενώ η ομάδα θα μείνει στην Αθήνα, καθώς την Μ. Τετάρτη αγωνίζονται κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται και οι Βάλλας-Ντάνι για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Παράσχος θα έχει στην αποστολή τους: Κυριακίδη, Στρατηλάτη, Μουλόπουλο, Τομάς, Ζησόπουλο, Ιωάννου, Λισγάρα, Κουτσόπουλο, Μεντί, Κόρμπο, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρα, Μελισσά, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπυλο και Πόποβιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Βοσκάκης (Ρεθύμνου) με βοηθούς τους κ. Καρατζίκα (Αθηνών) και κ. Τσολάκη (Αθηνών), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Κομίνης (Θεσπρωτίας).

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/