Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Από την πρεσβεία στην Άγκυρα, υποψήφιος για την Βουλή;

Αρχικά ήταν ο Γιάννης Κοραντής που τώρα κάνει καριέρα στα έδρανα με το ΛΑΟΣ. Τώρα ο  Φώτης Ξύδας, που συνταξιοδοτείται αυτές τις μέρες, φημολογείται ως υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές  ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ;


Αναφέρεται πως ο πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα Φώτης Ξυδάς, που υπηρετεί έως τις 31-3 και ακολούθως συνταξιοδοτείται, θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της ΔΗ.ΣΥ. στη Λέσβο.

Με βάση την είδηση που μεταφράστηκε στα τουρκικά από την ομάδα του Azınlıkça Online, ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στη Μυτιλήνη, ανακοίνωσε πως στα ψηφοδέλτια της ΔΗ.ΣΥ. «θα πάρει μέρος και ανώτατος διπλωμάτης», ανακοινώνοντας έμμεσα την υποψηφιότητα του Φώτη Ξυδά.

«Κάποιοι που προδικάζουν κακή παρουσία μας στις εκλογές θα διαψευστούν», είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης, υποστηρίζοντας ακόμα πως «το σύστημα κάνει ό,τι μπορεί για να μην προβάλλονται οι θέσεις μας. Είμαστε το μόνο κόμμα του αστικού χώρου με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό, που δεν αλλάξαμε θέσεις στα μεγάλα ζητήματα. Είμαστε οι μόνοι με σταθερές θέσεις και σειρά πρωτοβουλιών, που όμως δεν τις μαθαίνει ο κόσμος γιατί είμαστε αποκλεισμένοι απ’ τα μέσα ενημέρωσης. Τώρα όμως με τις εκλογές που υποχρεωτικά θα έχουμε χρόνο, η ελληνική κοινωνία θα μάθει και θα καταλάβει τι πρεσβεύουμε».
 
 
Πηγή: http://tourkikanea.gr/