Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Επίθεση με πέτρες στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ξάνθης

Είναι η τρίτη επίθεση που δέχονται τα γραφεία της Ένωσης, αφού είχε προηγηθεί σκίσιμο της σημαίας που υπάρχει απέξω αλλά και μια πρώτη επίθεση με πέτρες που δεν είχε αποτέλεσμα
ΤΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ;


Επίθεση με πέτρες δέχθηκαν τα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ξάνθης.


Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες, το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή, πέταξαν πέτρες και έσπασαν τζάμια στο γραφείο που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου 62 στην Ξάνθη κοντά στα Δικαστήρια. Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Ενώσης Γιώργος Γεωργιάδης, ήταν η τρίτη επίθεση που δέχονται τα γραφεία της Ένωσης. Είχε προηγηθεί σκίσιμο της σημαίας που υπάρχει απ΄έξω, μια πρώτη επίθεση με πέτρες που δεν είχε αποτέλεσμα ενώ την τρίτη φορά, αναφέρει ο Πρόεδρος, οι άγνωστοι δράστες βρήκαν στόχο σπάζοντας το τζάμι.


Έμειναν μέχρι αργά, ετοίμαζαν ρούχα για φτωχές οικογένειες

Τη συγκεκριμένη μέρα, υπήρχαν αρκετοί απόστρατοι αξιωματικοί στα γραφεία, μέχρι αργά καθώς προετοιμάζουν τα δέματα με τα ρουχισμό που συγκέντρωσε η Ένωση στο πλαίσιο της σχετικής πρωτοβουλίας προκειμένου να δωθούν μέσω των Ενοριών σε φτωχές οικογένειες.

Όπως σημειώνει ο Γιώργος Γεωργιάδης, η συγκέντρωση του ρουχισμού ολοκληρώθηκα και οι αξιωματικοί μαζί με εθελόντριες συζύγους, πακετάρουν τα ρούχα σε δέματα ανά μέγεθος, ηλικία και φύλο προκειμένου να παραδοθούν στη Μητρόπολη.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/