Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Μπάχαλο!!! Δεν ξέρουν πότε θα γίνει το Λεβαδειακός - Ξάνθη!!!

Ο αγώνας αποκτά μεγάλη σημασία μετά τα αποτελέσματα, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Κέρκυρα στο Καραϊσκά-κη και την ισοπαλία του Εργοτέ-λη με την ουραγό Δόξα Δράμας στην Θεσσαλονίκη - αλλά συγκρούεται με δυο κανόνες του KAΠ. Διακοπή και στο Άρης - Αστέρας Τρίπολης
      ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ο Ολυμπιακός έχασε στο Καραϊσκάκη με 0-1 από την Κέρκυρα και πλέον οι Φαίακες ελπίζουν σε παραμονή.

Ο Εργοτέλης ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ουραγό Δόξα Δράμας και άφησε δυο υπερπολύτιμους βαθμούς στον αγώνα για την σωτηρία.

Ο Παναιτωλικός έχασε 1-0 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ και δύσκολα θα παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.

Η ΑΕΚ έχασε με 1-2 στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 τον Πανιώνιο, που τυπικά κινδυνεύει ακόμα. Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οριστική διακοπή στο Βικελίδης, λόγω αντικειμένου που χτύπησε τη βοηθό. Στο 44' ο Αστέρας Τρίπολης βρισκόταν στο 0-1.


Μετά από όλα αυτά, το πρωτάθλημα πήρε φωτιά στην ουρά. Μια κατηγορία όλα δείχνουν ότι θα παιχτεί στο Λεβαδειακός - Ξάνθη, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει το ματς που δεν ξεκίνησε καν λόγω των ισχυρών ανέμων.
 
Βάσει κανονισμού, ένας αγώνας που αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών πρέπει να επαναληφθεί την επομένη μέρα. Άρα κανονικά πρέπει να διεξαχθεί στις 7.00 αύριο το βράδυ.
 
Ωστόσο άλλος κανονισμός τονίζει ότι δεν επιτρέπεται μια ομάδα να δώσει δυο αγώνες σε 48 ώρες και η επόμενη αγωνιστική έχει προσδιοριστεί για την Μεγάλη Τετάρτη. Κατά συνέπεια, κανονικά πρέπει το ματς να αναβληθεί για άλλη ημερομηνία.
 
Ωστόσο γίνεται να διεξαχθεί το παιχνίδι μετά το τέλος του πρωταθλήματος; Όχι - γιατί από το αποτέλεσμά του εξαρτιώνται πολλά. Πρέπει να προηγηθεί. Και το μπάχαλο συνεχίζεται...