Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

"Βόλεψαν" τη σύζυγο υποψήφιου Βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στον Έβρο;

Σάλος με την δημοσιοποίηση
ανώνυμης επιστολής, που ήδη
μάλιστα απαντήθηκε από το
μόνο κατονομαζόμενο άτομο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣΣάλος έχει προκληθεί με την ανάρτηση του blog farofylakes της Αλεξανδρούπολης. Διαβάστε τι αναφέρει αλλά και την απάντηση που ήδη εστάλη στο συγκεκριμένο blog, καθώς και την ανταπάντηση του blog:


ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Φίλος, αναγνώστης του blog, εντόπισε και μας έστειλε το εξής περιστατικό:

Ανακοινώθηκαν χθες 9/4/2012, οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πήρε μετάθεση για περιοχή του Έβρου, εκπαιδευτικός η οποία λόγω ειδικότητας μπορεί να διδάξει αποκλειστικά στην Τεχνική Εκπαίδευση (ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ τώρα, Τεχνολογικό Λύκειο στο μέλλον κτλ).

Πού είναι το παράξενο;

Ότι στη συγκεκριμένη περιοχή μετάθεσης, δεν υπάρχει κανένα σχολείο τεχνικής εκπαίδευσης!!!!!!

Πώς γίνεται αυτό;;;;

Στην Ελλάδα της μίζας, του ρουσφετιού και των μικροκομματικών και παλαιοκομματικών τακτικών, όλα γίνονται.

Η καθηγήτρια που πήρε μετάθεση ξέρετε ποια είναι;

Η σύζυγος υποψήφιου Βο(υ)λευτή με το ΠΑΣΟΚ στον Έβρο (φυσικά και γνωρίζουμε το όνομα!).

Εσείς λέτε να είναι τυχαίο;;;;;;;;

Για να δώσουμε και μερικά παραπάνω στοιχεία:

Στην ίδια ειδικότητα, αλλά σε περιοχή μετάθεσης του Έβρου που έχει σχολεία που να δικαιολογούν τη συγκεκριμένη ειδικότητα, πήρε μετάθεση εκπαιδευτικός με 84,13 μόρια.

Η σύζυγος του υποψήφιου Βο(υ)λευτή είχε μόλις 27 μόρια!!!!

Τί σημαίνει αυτό;

Ότι μεταξύ της πρώτης που πήρε μετάθεση και της συζύγου του Βο(υ)λευτή, σίγουρα υπήρχαν πολλοί ανάμεσα, οι οποίοι θα έπρεπε να "βολευτούν" όλοι, μέχρι να έρθει η σειρά της τελευταίας.

Επομένως, τί σκέφτηκαν οι ρουσφετολόγοι βολεψάκηδες;

Ας γίνει η μετάθεση σε μια περιοχή που κανένας εκπαιδευτικός της συγκεκριμένης ειδικότητας δεν τη δηλώνει, αφού εκεί δεν υπάρχει κανένα αντίστοιχο σχολείο!!!

Οπότε... η σύζυγος του Βο(υ)λευτή..., έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό!


Αναρωτιόμαστε λοιπόν:

Απορία 1. Ενώ το ΠΑΣΟΚ και η Διαμαντοπούλου έκλεισαν σχολεία, τώρα μήπως θα δημιουργήσουν ένα σχολείο αποκλειστικά για τη σύζυγο του Βο(υ)λευτή;

Πιθανή απάντηση: Γιατί να κάνουν τόσα έξοδα; Θα είναι περισσότερο οικονομικό αν την έχουν να κάθεται στο σπίτι της!

Απορία 2. Τί λέει για αυτή τη μετάθεση ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Έβρου, που (λέει ότι) είναι προασπιστής και υπέρμαχος του Δημόσιου συμφέροντος και με αυτό το σκεπτικό καταδίκασε δεκάδες εκπαιδευτικούς να μη μπορούν να υπηρετήσουν κοντά στο σπίτι τους;

Πιθανή απάντηση: Για τη σύζυγο του υποψήφιου βουλευτή, μπορεί να γίνει και μια εξαίρεση! Δικιά μας ΠΑΣΟΚτσου είναι. Να μη τη βολέψουμε;;;

Απορία 3. Πότε θα πάψει η αναξιοκρατία, η ρουσφετολογία και το βόλεμα των ημετέρων στην Ελλάδα;

Πιθανή απάντηση: ΠΟΤΕ!!!
 
 
ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ
 
Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από τον Διευθυντή Δ.Ε. Περιφερειακής Ενότητας Έβρου κ. Ζιαγάκη ως απάντηση σε προηγούμενη ανάρτηση: "Βόλεψαν τη σύζυγο υποψήφιου Βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στον Έβρο" την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια.


Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι σε αυτό το blog δημοσιεύουμε οτιδήποτε μας στείλει αναγνώστης μας, το οποίο φυσικά δεν θα είναι υβριστικό ή προσβλητικό. Τα mail που λαμβάνουμε δεν είναι όλα επώνυμα και φυσικά δεν μπορούμε να διασταυρώνουμε το περιεχόμενο τους.

Η απάντηση έχει ως εξής:Θέμα: «ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ».

Με έκπληξη διάβασα στην ιστοσελίδα σας σε ανώνυμη καταγγελία με τίτλο «βόλεψαν σύζυγο υποψηφίου Βουλευτή και την αναφορά στο πρόσωπό μου (ως Διευθυντή Δ.Ε. Περιφερειακής Ενότητας Έβρου) και μόνο εκ του γεγονότος ότι η καταγγελία σας είναι ανώνυμη μπορεί να εικάσει κανείς ότι αυτά που καταγγέλλονται είναι παραπλανητικά και υποκριτικά, δεν μπορεί να καταγγέλλεις τους άλλους για ρουσφετολόγους και ανέντιμους κρυπτόμενος στο σκοτάδι της ανωνυμίας.

Σας απαντώ λοιπόν, σε ότι με αφορά και σ’ αυτήν την περίπτωση άσκησα τα καθήκοντά μου υπερασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον και τη νομιμότητα.

Επί της ουσίας του θέματος σας πληροφορώ ότι στη διαδικασία των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών έργο των Διευθύνσεων είναι μόνο οι υπολογισμοί των κενών ανά περιοχή μετάθεσης και μάλιστα αυτό γίνεται από το Συμβούλιο και όχι από το Διευθυντή Εκπαίδευσης. Αυτό κάναμε σαν Συμβούλιο χωρίς καμιά παρατυπία και τα κενά δημοσιεύτηκαν για να μπορεί να γίνει έλεγχος από τον καθένα κάτι που εσείς δεν κάνατε σκοπίμως πριν προβείτε στην καταγγελία.

Το μέρος που αφορά την υλοποίηση της συγκεκριμένης μετάθεσης από το ΥΠΔΒΜΘ έχω να σας πω τα εξής χωρίς κατ’ ανάγκη να τα υιοθετώ απόλυτα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα υλοποίησης των μεταθέσεων στην περίπτωση μετάθεσης εκπαιδευτικού από μια περιοχή κατά τη διάρκεια που τρέχει το πρόγραμμα η θέση καλύπτεται αυτόματα, αυτό έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχει εκπαιδευτικός που μετατέθηκε από τη Γ περιοχή.

Στο ερώτημα πως βρέθηκε εκπαιδευτικός που μπορεί να διδάξει μόνο σε ΕΠΑΛ σε μια περιοχή που δεν υπάρχει ΕΠΑΛ αυτό αφορά το παρελθόν και όχι τα δύο τελευταία χρόνια που εγώ είμαι στη Διεύθυνση, πλεονάσματα από το παρελθόν υπάρχουν πολλά και σε άλλες ειδικότητες.

Το αν η πλήρωση της θέσης που δημιουργείται κατά το τρέξιμο του προγράμματος πρέπει να καλύπτεται ανεξαρτήτως αν υπάρχει κενό αυτό επαφίεται στην κρίση του καθενός, προσωπικά δε συμφωνώ, αλλά αν αυτό εφαρμόζεται γενικά τότε δεν είναι ρουσφέτι. Εσείς όμως αν κατάλαβα από τα γραφόμενά σας συμφωνείτε, αφού λέτε ότι όλοι πρέπει να υπηρετούν κοντά στα σπίτια τους, αλλά να εξαιρούνται μόνο οι σύζυγοι όσων κάποτε υπήρξαν υποψήφιοι Βουλευτές, αυτό τι είναι;

Δεν υπάρχει εκπαιδευτικός της ίδιας ειδικότητας με περισσότερα μόρια που ζήτησε τη συγκεκριμένη περιοχή και δεν κατέλαβε τη θέση.

Θα σας παρακαλέσω να αναρτήσετε την επιστολή μου σαν απάντηση των απαράδεκτων συκοφαντιών εναντίων μου και να γνωστοποιήσετε το όνομα του καταγγέλλοντος.

Με την επιφύλαξη άσκησης κάθε νομίμου δικαιώματός μου.

Ο
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε.
ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΖΙΑΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Πηγή:   http://farofylakes.blogspot.com/