Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Τη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

Συνοδεύονταν από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης και υπηρεσιακούς παράγοντες, με σκοπό την ανταλλαγή ευχών με τους επαγγελματίες για τις ημέρες του Πάσχα

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Επίσκεψη στην Δημοτική Αγορά Κομοτηνής την Μεγάλη Πέμπτη, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης και υπηρεσιακούς παράγοντες, με σκοπό την ανταλλαγή ευχών με τους επαγγελματίες για τις ημέρες του Πάσχα.

Ο κ. Δαμιανίδης ενημερώθηκε για την κίνηση στην αγορά την εορταστική περίοδο καθώς και για τους προβληματισμούς των κρεοπωλών για την αγοραστική κίνηση. Πάντως στην επίσκεψη διαπιστώθηκε η επάρκεια των αγαθών σε όλα τα προϊόντα, καθώς και τις εξαιρετικές τιμές, οι οποίες είναι χαμηλότερες από τις περσινές.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ανέφερε πως «διαπιστώσαμε αυτό που αναμέναμε. Η κίνηση είναι πεσμένη, αλλά υπάρχει πληθώρα προϊόντων, η ποιότητα είναι εξαιρετική και οι τιμές, σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, είναι χαμηλότερες από την περσινή χρονιά».

Καταλήγοντας ο κ. Δαμιανίδης τόνισε πως «είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσουμε και να στηρίξουμε την τοπική αγορά. Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω είναι ότι οι έλεγχοι είναι εντατικότατοι και εξαντλητικοί και πάνω απ’ όλα για τις υπηρεσίες μας, είναι η υγεία των καταναλωτών».