Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Στα «αστέρια» και οι παμπαιδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, η ομάδα του Έβρου κατέκτησε τον τίτλο και στις μικρότερες κατηγορίες κερδίζοντας τον Ηρακλή στο μεγάλο τελικό του Star Volley που πραγματοποιήθηκε Μεγάλη Πέμπτη

            ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
            ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ



Νικητής του πρώτου Πανελληνίου τουρνουά παμπαίδων, STAR VOLLEY, ήταν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολη, καθώς κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση ενάντια στον Ηρακλή.


Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, τόσο σε εξέλιξη, όσο και σε επίπεδο.
Η ομάδα του Ηρακλή αντιμετώπισε τον Εθνικό, σε ένα παιχνίδι επανάληψη αυτού της προηγούμενης μέρας στον όμιλο. Νικητής ήταν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και αυτή την φορά, καθώς κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από 0-1 και μάλιστα έχοντας και ψυχολογικό ντεζαβαντάζ.

Στο πρώτο σετ ο Εθνικός προηγούταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του, μέχρι το 24-20. Εκεί ο Ηρακλής έκανε μεγάλη ανατροπή, με τους Σταυρακάκη και Κουκουμάκα, να δίνουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα τους και να το κατακτούν με 27 – 25.

Αυτόματα η ψυχολογία άλλαξε χέρια και οι αθλητές του Εθνικού κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Με αντεπίθεση διαρκείας κατέκτησαν τα τρία επόμενα σετ με 25-19, 25-13 και 25-23 έχοντας τον πασαδόρο Παντίρη σε τρομακτική μέρα και τον διαγώνιο της ομάδα Χαραλαμπίδη να είναι ασταμάτητος επιθετικά.

Το δεύτερο σετ κύλησε όπως το πρώτο, μόνο που η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν επέτρεψε στον Ηρακλή να το γυρίσει και επικράτησε. Στο τρίτο σετ ο γηραιός κατέρρευσε. Επόμενο ήταν, αυτό να τελειώσει με 25-13 και ο Εθνικός να προηγηθεί 2-1. Στο τελευταίο σετ έγινε μεγάλη μάχη. Οι ομάδες πήγαιναν πόντο- πόντο με τους Εβρίτες να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι και να επικρατούν.

Τελικό 3-1 και τροπαιούχος του 1ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος STAR VOLLEY παμπαίδων ήταν o Εθνικός Αλεξανδρούπολης! Πρωταγωνιστές; Είναι άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον. Εξαιρετική εμφάνιση από όλους τους νεαρούς του Εθνικού, ενώ ο Ηρακλής απέδειξε η καλή δουλειά στα αναπτυξιακά τμήματα συνεχίζεται.

Διαιτητές: Μαυρίδης – Παρασκευόπουλος

Τα σετ: 3 – 1(25 – 27, 25 – 19, 25 – 13, 25 - 23)

Εθνικός(Παντίρης): Παντίρης, Γιαννακίδης, Γκαρνέρας, Χαραλαμπίδης, Μπέλεζης, Κεσκίνης, λ – Παρασκευάς Ν., Τσέλιος

Ηρακλής(Γζουντέλης): Γραμμενούδης, Σταυρακάκης, Τζουμάκας, Τοσουνίδης, Κουκουμάκας, Σταυρίδης, λ – Μπουράκης, Μανωλόπουλος, Στεφανίδης, Φωτιάδης, Τσατσούλας

 
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ VOLLEYNEWS ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ  ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ