Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Πρόταση στον Μ.Πιτιακούδη να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής

Ο καθηγητής Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημείου Θράκης,  πρώην στέλεχος της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Έβρου (επί Ζαμπουνίδη) δέχτηκε πρόταση και την σκέφτεται σοβαρά

      ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ;


Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Μιχάλης Πιτιακούδης θα απαντήσει στην πρόταση που του έγινε για κάθοδο στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές στο Ν.Έβρου. Ο ίδιος σήμερα δεν μας διέψευσε την πληροφορία που είχαμε και το μόνο που μας είπε είναι "ότι ακόμη δεν είπα το ναι ή όχι, γιατί πολύ απλά δεν πήρα την οριστική απόφαση".

Ο Μιχάλης Πιτιακούδης διετέλεσε πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Έβρου στην 4ετία από 1-1-2007 έως 31-12-2010.Είναι καθηγητής Ιατρικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και κατάγεται από την Δαδιά Σουφλίου.Θεωρείται από γνωστούς και φίλους ιδιαίτερα ανατρεπτικός και απρόβλεπτος στις αποφάσεις του. Ανήκει στη Ν.Δ από την οποία διεγράφη το 2007 γιατί πήγε με τον Νίκο Ζαμπουνίδη στις Νομαρχιακές εκλογές και στις οποίες συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό ψήφων.

Η πρόταση του έγινε για να είναι υποψήφιος στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμμένου. Σύμφωνα τώρα με τις ίδιες πληροφορίες στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" ακούγονται τα ονόματα της Φανής Μπαχαρίδου και του Παναγιώτη Κεραμάρη.

 
Πηγή:  http://www.faros24.gr/