Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Σφοδρή επίθεση Καμμένου από τον Έβρο στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής

Χαρακτήρισε ως στόχο του κινήματός του να εκλεγεί... πρώτη δύναμη στον ακριτικό νομό του Έβρου ενώ επιτέθηκε στα κόμματα που επιλέγουν μουσουλμάνους υποψηφίους μόνο για τις ψήφους
     ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΠΕ



Από τον Έβρο, όπου είναι υποψήφιος, ξεκίνησε σήμερα την προεκλογική εκστρατεία του ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι στόχος του κινήματος είναι να εκλεγεί πρώτη δύναμη στον ακριτικό νομό Έβρου, ενώ επισήμανε πως η επιλογή των υποψήφιων βουλευτών, σε όλη τη Θράκη, έγινε ύστερα από διαβούλευση και σύγκλιση ιδεολογικών αρχών.

Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε την Θράκη ως μια πολύ ευαίσθητη περιοχή που δέχεται πόλεμο και αποτελεί στόχο, αφού, όπως είπε, οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τις πολιτικές τους, την έχουν θέσει σε κίνδυνο.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματός του, στον Έβρο, σημείωσε ότι αυτή γίνεται για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και την προστασία των πολιτών της Θράκης, από την επίθεση που, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, δέχονται από τα οργανωμένα συμφέροντα του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή.

Εξαπέλυσε επίθεση στο τουρκικό Προξενείο για τον ρόλο που, όπως είπε, επιχειρεί να παίξει στην περιοχή, αλλά και στα κόμματα που επιλέγουν υποψηφίους από τη μειονότητα, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν ψήφους.