Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ντέρμπι Πανθρακικού - Πανσερραϊκού απόψε στην Κομοτηνή

Οι διακοπές του Πάσχα ανήκουν στο παρελθόν για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής, που αρχίζουν απόψε τον δικό τους "Γολγοθά" με στόχο να φτάσουν στην πολυπόθητη άνοδο
    ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ





Οι διακοπές του Πάσχα ανήκουν στο παρελθόν για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού , οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να περάσουν με επιτυχία το δικό τους ¨Γολγοθά¨, δηλαδή με απλά λόγια να βγάλουν με επιτυχία το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και να χαρίσουν στον κόσμο του Πανθρακικού την πολυπόθητη άνοδο.

Πρώτος αγώνας είναι αυτός με τον Πανσερραικό αύριο Σάββατο στις 18:30 στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είναι αποφασισμένη να διατηρήσει απόρθητο το φρούριο του ΔΑΚ και να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο.Η τεχνική ηγεσία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή της και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Σικαλιάς, Στάθης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Μίνγκας, Μπέλιτς, Χλωρός, Ρεκλείτης, Λιαπάκης, Μπαλού, Μουνάφο, Πόνσε, Μπαϊκαρα, Σίμωσης, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης και Σουλτανίδης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μιχάλης Γρηγορίου, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς, στους τραυματίες Ντα Κόστα και Περπερίδη και στον ανέτοιμο Κόντο, ενώ στο πλευρό των ερυθρόλευκων θα βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι από τις Σέρρες, καθώς διοργανώνονται εκδρομές από τους συνδέσμους. Στην αποστολή μετέχουν οι Γουμάγιας, Καρατζάς, Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης, Κιάσσος, Ανάκογλου, Παρασκευαϊδης, Ντιόγκο, Τάντιτς, Μπανγκουρά, Στεφανίδης (πιθανή ενδεκάδα), Κουτζαβασίλης, Γκούρτσας, Παππάς, Σιάκκας, Κ. Τριανταφύλλου, Καρασαλίδης, Τσαούσης και Μουσικάκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Λιαχούδης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους κυρίους Πατσιά, Περικλείδη (Μακεδονίας) και τέταρτο διαιτητή τον κύριο Γαλατσό (Μακεδονίας)


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/