Σάββατο 21 Απριλίου 2012

To «Τρομπόνι» έρχεται σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

Όχι, δεν μιλάμε για τους... πολιτικούς που ανεβαίνουν στην Θράκη αλλά για την  παράσταση που θα ανέβει από το κλιμάκιο Μακεδονίας - Θράκης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος


         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Το Κλιμάκιο Μακεδονίας- Θράκης του ΚΘΒΕ παρουσιάζει το έργο «Τρομπόνι», του Μάριου Ποντίκα σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σακατζή στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Πελοπίδας, «το καλύτερο τρομπόνι» μιας επαρχιακής μπάντας, η Ευτυχία που ονειρεύεται τη μεγάλη ζωή στην πρωτεύουσα, δυο άντρες «λάτρεις» της μουσικής και του γέλιου και ένας μέντιουμ μελλοντολόγος, «στροβιλίζονται» στους ρυθμούς μιας μπάντας που παίζει χωρίς διαλείμματα.

To “Τρομπόνι” -έργο σταθμός- επίκαιρο όσο ποτέ, φανερώνει με εύστοχο και κωμικοτραγικό τρόπο μια αποκαλυπτική ψυχογραφία του νεοέλληνα σε κρίσιμες κοινωνικά στιγμές.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφέας: Μάριος Ποντίκας
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σακατζής
Σκηνικά- κοστούμια: Λίλα Καρακώστα
Μουσική: Θοδωρος Αμπαζής
Φωτισμοί: Στράτος Κουτράκης
Βίντεο: Άντα Λιάκου
Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Τσάκου
Βοηθός σκηνογράφου: Καλλιόπη Εφραιμίδου
Βοηθοί φωτιστή: Μαρία Μάντζιαρη, Έλλη Τελεβάντου
Οργάνωση παραγωγής: Ηλίας Κοτόπουλος

ΔΙΑΝΟΜΗ: Τάσος Πεζιρκιανίδης (Πελοπίδας), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ευτυχία), Βασίλης Σπυρόπουλος (1ος Άνδρας), Δημήτρης Κολοβός (2ος Άνδρας), Τάσος Πεζιρκιανίδης (3Ος Άνδρας).

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ
Ομαδικά εισιτήρια: 8 ευρώ

Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α.