Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Κάστρο… ευρωπαϊκό οδηγεί τον Πανθρακικό


Η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού, πανηγύρισε τη 13η νίκη σε ισάριθμα ματς στην έδρα της και βρίσκεται ένα βήμα από την απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λίγκα
          ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ





Μόνο… γρουσούζικο δεν αποδείχτηκε για την ομάδα της Κομοτηνής το 13ο φετινό εντός έδρας ματς.

Οι Ακρίτες πανηγύρισαν ένα ακόμα τρίποντο, αυτή τη φορά με 1-0 σε βάρος του Πανσερραϊκού, διατηρήθηκαν σε απόσταση ασφαλείας από την 3η θέση και βρίσκονται στην… κορυφή της Ευρώπης με την πιο ισχυρή έδρα (13-0-0).

Τα «λιοντάρια» έχουν, βέβαια, πολλά παράπονα για τη διαιτησία, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να έχουν αλώσει το κάστρο. Ισορρόπησαν μετά το πρώτο 10λεπτο, αλλά σε ένα κομβικό σημείο (51’) βρέθηκαν πίσω στο σκορ με πλασέ του Μίνγκα έπειτα από πάσα του Χρήστου. Στο 54’ ο Τάντιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ, ενώ στο 25’ ο Στεφανίδης από ιδανική θέση σούταρε δυνατά άουτ.

Σημειώνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» φωνάζουν για ένα πέναλτι στον Μπανγκουρά στο 45’ και για ένα ακόμα σε τράβηγμα φανέλας του Στεφανίδη στο 86’.

Πανθραικός (Σ. Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπαλού (87' Βαγγελόπουλος), Μουνάφο, Μίνγκας, Μπέλιτς (60' Πόνσε), Μπαϊκαρά (81' Μπαϊκαρά), Κοντογουλίδης.

Πανσερραϊκός (Μ. Γρηγορίου): Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Καρατζάς, Κιάσσος, Ντιόγκο (79' Τσαούσης), Παρασκευαΐδης, Ανάκογλου (70' Σιάκκας), Τάντιτς (57' Παππάς), Παντελιάδης, Στεφανίδης, Μπανγκουρά.

.