Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται Δούκας και Αποστολίδης στο Δέλτα και παραπληροφορούν τον κόσμο

Ούτε που κατάλαβαν την ανάλυση του Ηλία Νικολακόπουλου που πρώτοι φέραμε στην δημοσιότητα. Νομίζουν ότι πρέπει να πιάσει 25% πανελλαδικά το ΠΑΣΟΚ, ενώ το συγκεκριμένο ποσοστό για να βγάλει έδρα αφορά ΜΟΝΟ τον Έβρο...

          ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μπάχαλο τα έκαναν στην ανάλυση που προσπάθησαν να κάνουν σχετικά με το ενδεχόμενο να μην βγάλει έδρα το ΠΑΣΟΚ στον Έβρο οι Σταύρος Αποστολίδης και Δημοσθένης Δούκας.

Προφανώς δεν διάβασαν καλά, δεν κατάλαβαν το πλήρες άρθρο του ThrakiLive με την ανάλυση του Ηλία Νικολακόπουλου και την πάτησαν την πεπονόφλουδα. Νομίζουν ότι για να το περίφημο 25% που ορίζεται ως εκλογικό μέτρο για να βγάλει έδρα το ΠΑΣΟΚ αφορά το σύνολο της χώρας. Και ειδικά ο Δούκας εξήγησε με... στόμφο ότι ανεξάρτητα από το τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ στον Έβρο, αν πιάσει κάτω από 25% τότε δεν θα πάρει έδρα στον Έβρο.

Μεγαλύτερη μπαρούφα δεν μπορούσε να πει. Το 25% είναι εκλογικό μέτρο μόνο για τον Έβρο. Το ποσοστό αυτό πρέπει να φτάσει το κόμμα μόνο στον Έβρο για να βγάλει έδρα. Είναι αδιάφορο το πανελλαδικό ποσοστό. Σημασία έχει ότι ο Εβρος βγάζει τέσσερις έδρες, άρα 100:4=25% είναι το εκλογικό μέτρο ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ. Εκεί πρέπει να πιάσει το 25% και όχι στο σύνολο της χώρας, όπως ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ισχυρίστηκε μετά... βεβαιότητας ο Δούκας.

Προσπάθησε βέβαια κάποια στιγμή να τον διορθώσει ο Αποστολίδης λέγοντάς του ότι δεν είναι δυνατόν να μην έχει σημασία το τοπικό ποσοστό, αλλά ο Δούκας έδειξε βέβαιος. Και ο Αποστολίδης, που προφανώς ήταν αδιάβαστος, το κατάπιε αμασητί.

Επίσης, σε άλλο σημείο για τις υπόλοιπες τετραεδρικές και αναφερόμενοι στην καβάλα, ο μεν Δούκας αναρωτιώνταν αν έχει εκεί πέντε έδρες το ΠΑΣΟΚ (!!!) ο δε Αποστολίδης τον διόρθωνε και του έλεγε ότι είναι τετραεδρική αλλά πήρε και τις τέσσερις το ΠΑΣΟΚ (!!!) ενώ η αλήθεια είναι ότι το σκορ και εκεί ήταν 3-1, όπως και στον Έβρο δηλαδή.

ΧΟΝΤΡΗ ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ:
Εκτίμηση σοκ από τον εκλογολόγο Ηλία Νικολακόπουλο: "Το ΠΑΣΟΚ δεν θα βγάλει ούτε μία έδρα στον Έβρο, θα τις πάρει όλες η ΝΔ"!!!


ΥΓ THRAKILIVE: Α, και την επόμενη φορά Σταύρο και Δημοσθένη δεν θα έβλαπτε να πείτε ότι διαβάσατε την συγκεκριμένη ανάλυση στο ThrakiLive, που την εντόπισε και την ανέδειξε σε τοπικό επίπεδο. Δεν θα έβλαπτε να πείτε ότι είναι εκτίμηση του κορυφαίου έλληνα εκλογολόγου Ηλία Νικολακόπουλου και ότι έγινε σε εφημερίδα της Κορινθίας, όπως αναφέραμε φυσικά εμείς. Τηρήστε και λίγο την δεοντολογία και παραδεχτείτε το: ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ…