Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

60χρονος ερωτήλος κομοτηναίος κατέβασε τα βρακιά και κυνηγούσε τσίτσιδος ουκρανή μπαργούμαν μέσα σε νυχτερινό κέντρο!!!

Απίστευτο περιστατικό!!! Ήθελε καυτό σεξ και ξεγυμνώθηκε. Αφού είχε κατεβάσει πρώτα κάποια ουϊσκάκια, είπε να κατεβάσει και... παντελόνι με βρακιά, να πετάξει έξω την... μαλαπέρδα και να αρχίσει το κυνήγι
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ






Ο συγκεκριμένος κύριος ηλικίας 60 ετών ήταν τακτικός θαμώνας του γνωστού μπαρ στην Κομοτηνή αλλά η συμπεριφορά του προκάλεσε σοκ όταν ενώ ήταν στο μπαρ κι απολάμβανε το ποτό του, φτιάχθηκε και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του χωρίς κάποιος να καταλάβει τις προθέσεις του. 

Ημίγυμνος όρμησε πίσω από το μπαρ όπου βρισκόταν Ουκρανή καλλονή και κατέβασε αμέσως το παντελόνι του και τα διπλά εσώρουχα που φορούσε, ενώ άρχισε να φωνάζει «σεβίορουμ, σεβίορουμ» στην κοπέλα που προσπάθησε να φύγει τρέχοντας για να τον αποφύγει αλλά αυτός ζαλισμένος και χωρίς να σκεφθεί τίποτα αφού απλά την ήθελε εκείνο το λεπτό, την κυνήγησε ολόγυμνος στο δρόμο.

Το μπαρ αναστατώθηκε κι έσπευσαν άλλοι θαμώνες να μαζέψουν το ερωτύλο μουσουλμάνο θαμώνα, ο οποίος είναι και παντρεμένος και να διασώσουν την κοπελιά αποκαθιστώντας την ηρεμία.
Είναι από τα περιστατικά της νύχτας που συμβαίνουν όταν μιλά το ποτό και το πορτοφόλι, από αυτά που δεν φθάνουν στο αστυνομικό τμήμα αφού εκτονώνονται σε ...πιο κλειστό κύκλο.