Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Λίγο πριν την απόλυση από το Mega πασίγνωστος Θρακιώτης δημοσιογράφος

Ακόμα ένα πολύ γνωστό πρόσωπο του καναλιού θα αποχωρήσει -εκτός απροόπτου- στα μέσα του επόμενου μήνα... 


     ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ


Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές του μεγάλου καναλιού, ήρθε -αναγκαστικά όπως φάινεται- το πλήρωμα του χρόνου. Ο λόγος είναι η συγκεκριμένη σύμβαση που αρνείται να δεχθεί, ο Γιώργος Θαναηλάκης, προκειμένου να παραμείνει στο αθλητικό τμήμα, το οποίο επρόκειτο να προβεί σε μεγάλες μειώσεις προσωπικού.


Αιτία, για αυτό είναι η μη μετάδοση των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα πρόγραμμα που έχει ταυτιστεί εδώ και πολλά χρόνια με το κανάλι και τις περιγραφές των δημοσιογράφων του ΜΕΓΚΑ.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως αυτές οι συμβάσεις που έχουν προτείνει σε πολλούς δημοσιογράφους του καναλιού, δεν θα γίνουν δεκτές από πολλούς συναδέλφους, μιας και όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, υπάρχουν σημεία όπως η μη αναγνώριση της προϋπηρεσίας- που αποτελούν "αγκάθι".

Δημοσιογράφοι, όπως ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Γιώργος Θαναηλάκης (και αρκετοί ακόμα) , που πλέον -κάποιοι από αυτούς- θα αναζητήσουν αλλού τηλεοπτική στέγη...

Όπως αναφέρει το zappit, η τελική συνάντηση του Γιώργου Θαναηλάκη με το κανάλι θα γίνει μετά τις εκλογές, οπότε και θα διευκρινιστεί αν και εφόσον υπάρχει περιθώριο για κάποια άλλη πρόταση. Σε αντίθετη περίπτωση, ο γνωστός δημοσιογράφος θα αποτελέσει παρελθόν από το ΜΕΓΚΑ, μετά από 20 χρόνια.


Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiLive, ο Γιώργος Θαναηλάκης κατάγεται από τον Έβρο και συγκεκριμένα από τις Φέρες. Δείτε εδώ: Θρακιώτης ο Γιώργος Θαναηλάκης!!!
.