Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ράλι με αντίκες σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

Με αφετηρία τη Βουλγαρία, τα 30 ρετρό οχήματα θα διανύσουν την διαδρομή Φιλιππούπολη – Αλεξανδρούπολη – Αδριανούπολη, πραγματοποιώντας επιδείξεις για το κοινό σε κάθε στάση τους

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ;



Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αυτοκινήτων «Αντίκα» της Φιλιππούπολης, υποδέχεται και φιλοξενεί την Παρασκευή 4 Μαΐου το Διεθνές Ράλι Αντίκας «Μαρίτσα 2012». Στη διοργάνωση, η οποία θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 6 Μαΐου, συμμετέχουν επίσης οι δήμοι Φιλιππούπολης και Αδριανούπολης.


Με αφετηρία τη Βουλγαρία, τα 30 ρετρό οχήματα (αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες) που θα λάβουν μέρος στο ράλι, θα διανύσουν την διαδρομή Φιλιππούπολη – Αλεξανδρούπολη – Αδριανούπολη, πραγματοποιώντας επιδείξεις για το κοινό σε κάθε στάση τους.

Οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ξεχωριστή αυτή επίδειξη το απόγευμα της Παρασκευής, στις 17:30, στο χώρο του ΟΛΑ στο λιμάνι. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τελετή απονομής επάθλων, ενώ η πομπή θα αναχωρήσει την επόμενη μέρα για την Αδριανούπολη, όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή.