Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Πανδαισία πινγκ - πονγκ στην Αλεξανδρούπολη με συμμετοχή εκατό παιδιών

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Εθνικό και είχε μεγάλη συμμετοχή από μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Δημοτικών της πρωτεύουσας του Έβρου


      ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ



Πανδαισία πινγκ-πονγκ είχαμε στο Γυμναστήριο της Ζαριφείου Ακαδημίας στο 21ο τουρνουά, που διοργάνωσε ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πόλης. Εκατό περίπου μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων Αλεξ/πολης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα «πράσινα τραπέζια» που πήραν «φωτιά» για τέσσερεις ώρες τουλάχιστον. Στο τέλος χειροκρότησαν όλοι τους νικητές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2013 τέτοια εποχή.


Στην κατηγορία των αγοριών, μαθητών γυμνασίων, 1ο νικητή είχαμε τον Λιάτο Ευθύμιο του 4ου γυμνασίου, 2ο τον Τσομακιάν Κων/νο του 4ου γυμνασίου και στην 3η θέση είχαμε τον Νουρλού Μηνά του 3ου και τον Μπινόπουλο Αναστάσιο του 1ου γυμνασίου. Στις μαθήτριες γυμνασίων είχαμε ,1η Παπαρήγα Μαρία (4ο γυμνάσιο), 2η Μήλια Παρασκευή (4ο γυμνάσιο), 3ες Αθανασιάδου Αλβίνα (3ο γυμνάσιο) και Μαυρίδου Ελένη (1ο γυμνάσιο).Στα αγόρια δημοτικών σχολείων, είχαμε 1ος Πιπιλικάκης Στέφανος(6ο Δ.Σ), 2ος Τσίτσιος Φίλιππος(8ο Δ.Σ.), 3οι Μήλιας Γεώργιος(1ο Δ.Σ.) και Ποτός Χάρης (Δ.Σ. Παλαγίας).Στα κορίτσια δημοτικών σχολείων είχαμε:1η Κοζάρη Ηρώ(6ο Δ.Σ.), 2η Καμπορούδη Χριστίνα (10ο Δ.Σ.), 3η Βασιλειάδου Θεοδώρα (8ο Δ.Σ.) και Παπαζουλούδη Άννα-Μαρία (Δ.Σ. Παλαγίας).

Οι αγώνες που διοργάνωσε για 21η συνεχή χρονιά ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πόλης σημείωσε μεγάλη επιτυχία και εκτός των άλλων έδειξε ότι το πινγκ-πονγκ στην περιοχή μας γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη. Στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια , που αθλοθέτησε ο επιχειρηματίας κ. Ανδρέογλου Ανδρέας(καφέ MALL , ταβέρνα Αϊ-Γιώργης…).    


.