Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Στον Έβρο ήδη ο Σαμαράς, επισκέφθηκε το Φυλάκιο των Κήπων

Πόλεμο στους δουλεμπόρους κήρυξε με την άφιξή του στην Αλεξανδρούπολη ο αρχηγός της ΝΔ, ενώ αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο πήγε στα σύνορα (σε αντίθεση με τον Βενιζέλο που ήλθε, μίλησε και απήλθε στην Κομοτηνή)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




«Θέλω να το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ: ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και ευρωπαϊκή πορεία για το μέλλον των παιδιών μας με σταθερότητα γίνεται. Με ακυβερνησία δεν γίνεται», δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Αναφερόμενος στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, τόνισε: «κηρύσσουμε πόλεμο στους δουλέμπορους».

Αναλυτικά, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εμείς δώσαμε ένα σχέδιο στον ελληνικό λαό. Είναι η τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου και θέλω να το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ. Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, με σταθερότητα γίνεται. Με ακυβερνησία δεν γίνεται.
» Ασφάλεια για τον πολίτη - που την υποσχέθηκα - με σταθερότητα, γίνεται. Με ακυβερνησία δεν γίνεται.
» Ευρωπαϊκή πορεία για το μέλλον των παιδιών μας, με σταθερότητα γίνεται. Με ακυβερνησία δεν γίνεται.
» Είμαι σίγουρος ότι η καθεμιά και ο καθένας θα κάνουν την καλύτερη επιλογή για την Πατρίδα».




Αργότερα ο κ. Σαμαράς, επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο Γέφυρας Κήπων και το Τελωνείο Κήπων, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάποιοι λένε ότι εδώ τελειώνει η Ελλάδα. Εμείς λέμε ότι από εδώ ξεκινάει η Ελλάδα. Και από εδώ ξεκινάει και η Ευρώπη. Γιατί και αυτή η γέφυρα είναι, πράγματι, γέφυρα φιλίας και συνεργασίας. Και θα πρέπει να το έχουμε πάντα υπόψιν μας.
Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει, όμως, και ο γείτονας να έχει υπόψιν του ότι έχουμε πρώτη προτεραιότητά μας την ασφάλεια και την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης.
Και, επομένως, δεν πρόκειται να δεχθούμε – και ας πάει αυτό το μήνυμα παντού – να συνεχισθεί αυτή η απίστευτη διαδικασία με τους δουλεμπόρους. Τους κηρύσσουμε πόλεμο. Και να το ξέρουν.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η απελπιστική κατάσταση σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας με τη λαθρομετανάστευση. Και ο καθένας θα πρέπει να πάρει, σε αυτήν εδώ τη γέφυρα φιλίας και συνεργασίας, έντιμα, το μήνυμά μας».

.