Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Αποκάλυψη: Κίνδυνος να βγάλει μόνο οκτώ αντί για δέκα βουλευτές η Θράκη

Να δεσμευτούν αμέσως από τώρα Καμμένος και Καρατζαφέρης ότι αν κερδίσουν έδρα σε Έβρο ή Ξάνθη αντίστοιχα, δεν θα την κόψουν από τοπικό στέλεχος αλλά θα προτιμήσουν αυτήν της Αθήνας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ - 
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ THRAKILIVE



Το ξέρετε ότι η Θράκη μπορεί να εκλέγει δέκα βουλευτές (από τρεις σε Ξάνθη και Ροδόπη και τέσσερις στον Έβρο) αλλά κινδυνεύει να βρεθεί στην επόμενη Βουλή μόλις με οκτώ; Πώς γίνεται αυτό; Πολύ απλά, επειδή κατεβαίνουν ως υποψήφιος βουλευτής Έβρου με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Πάνος Καμμένος και ως υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Βάσει της νομοθεσίας, οι αρχηγοί των κομμάτων δεν χρειάζονται σταυρό αλλά λαμβάνουν όλες τις ψήφους που θα λάβει το κόμμα. Κατά συνέπεια, αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βγάλουν έδρα στον Έβρο, αυτήν αυτομάτως την καταλαμβάνει ο Καμμένος. Και αν ο ΛΑΟΣ βγάλει έδρα στην Ξάνθη, θα την πάρει ο Καρατζαφέρης.

Βέβαια, επίσης βάσει της νομοθεσίας, οι αρχηγοί των κομμάτων βάζουν υποψηφιότητα σε δυο εκλογικές περιφέρειες. Μετά τις εκλογές ανακοινώνουν στον πρόεδρο της Βουλής ποια έδρα κρατάνε και ποια αφήνουν, ώστε να την καταλάβει το αμέσως επιλαχών στέλεχος του συνδυασμού τους σε αυτό το ψηφοδέλτιο.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΩΣ THRAKILIVE KANOYME EKΚΛΗΣΗ:

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΔΡΑ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ Η "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΚΛΕΓΟΣΑΣΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ... ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...