Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Με φουσκωτό ταξιδεύει τελικά προς Σαμοθράκη ο Καμμένος για να ψηφίσει

Ο υπολιμενάρχης Αλεξανδρούπολης δεν του επέτρεψε να αποπλεύσει με το σκάφος του Λιμενικού εφόσον σε αυτό θα επέβαινε και το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να προκληθεί μείζον επεισόδιο


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Με φουσκωτό τελικά ταξιδεύει αυτή την ώρα προς τη Σαμοθράκη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπολιμενάρχης Αλεξανδρούπολης, αρνήθηκε να συμπεριλάβει στο σκάφος του λιμενικού που θα μετέφερε τον κ. Καμμένο, το συνεργείο της ΕΡΤ, γεγονός που προκάλεσε την οργή του κ. Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους του προέδρου, υπήρχε επίσημο έγγραφο για την μεταφορά στη Σαμοθράκη με σκάφος του λιμενικού, όμως ο υπολιμενάρχης Αλεξανδρούπολης αρνήθηκε να μεταφέρει με το σκάφος και το συνεργείο της ΕΡΤ.

Αν και όπως τονίζουν οι ίδιες πληροφορίες, υπήρξε παρέμβαση του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, δεν δόθηκε λύση και ο κ. Καμμένος βρήκε φουσκωτό σκάφος, με το οποίο αυτή την ώρα ο πρόεδρος του κόμματος και το συνεργείο της ΕΡΤ κατευθύνονται στην Σαμοθράκη.

Πηγές του κόμματος, κάνουν λόγο για απαράδεκτο γεγονός και τονίζουν ότι κάποιοι εξακολουθούν να δουλεύουν με κομματικά κριτήρια.

.