Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Όλα δείχνουν πατατράκ του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο. Έναν βουλευτή επανεκλέγει (και αν...)

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 
ΤΟΥ THRAKILIVE


ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ 
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ 
ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ;




Πανικός έχει πιάσει τους πασόκους στον Έβρο, που μας κατηγορούν για βρώμικο παιχνίδι και προπαγάνδα όταν γράφαμε πριν 20 μέρες ότι κινδυνεύουν να μην βγάλουν έδρα στο νομό. Να όμως που μας επιβεβαίωσε ο Ηλίας Νικολακόπουλος με τον πιο επίσημο τρόπο και πλέον το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αντιλήφθηκε προχθές τον κίνδυνο και οργάνωσαν σύσκεψη στην Ιπποκράτους υπό τον Βενιζέλο για την στρατηγική του τελευταίου διημέρου στον Έβρο, την Καβάλα και τις άλλες έξι εκλογικές περιφέρειες.

Στόχος είναι να ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ τοπικά το 25% ώστε να βγάλει έδρα από την πρώτη κατανομή και να μην κινδυνεύσει να μην έχει καμία εκπροσώπηση. Δεν ξέρουμε αν η κινητοποίηση θα πιάσει τόπο, πάντως πολύ φοβόμαστε ότι λίγο αργά το θυμήθηκαν.

Αν πάντως βγάλει βουλευτή, η μάχη γίνεται ανάμεσα σε Ντόλιο και Τσιαούση. Ο Ντόλιος είναι παλιά καραβάνα αλλά η Τσιαούση δείχνει να είναι ένα κλικ πιο μπροστά. Η Ρενταρή είναι τελειωμένη και το έχει καταλάβει και η ίδια. Για τους υπόλοιπους ας μην σχολιάσουμε καλύτερα, δεν υπάρχει άλλωστε λόγος να τους πικραίνουμε. Και που μπήκαν στο ψηφοδέλτιο, ήρωες είναι...