Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Στην υπηρεσία του Καμμένου το μοναδικό περιπολικό σκάφος του Θρακικού Πελάγους -Ποιος θα πληρώσει;

Περισσότερα από 1.600 λίτρα πετρελαίου θα χρειαστούν για τις αναγκαίες μετακινήσεις ενώ αν συμβεί (χτύπα ξύλο) κάτι έκτακτο, δεν θα υπάρχει λύση


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ






Η Αλεξανδρούπολη αρχικά και μετέπειτα η Σαμοθράκη είναι έτοιμες να υποδεχθούν το πρωί της Κυριακής τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο που κατεβαίνει ως υποψήφιος βουλευτής Έβρου. Ο Πάνος Καμμένος θα φθάσει στην Αλεξανδρούπολη στις 9.30 το πρωί και εν συνεχεία με σκάφος του Λιμενικού Σώματος θα μεταβεί στη Σαμοθράκη, όπου στις 10.30 θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Χώρα Σαμοθράκης. Λίγη ώρα αργότερα πάλι με το Λιμενικό σκάφος θα επιστρέψει στην Αλεξανδρούπολη και Αεροπορικώς θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Μόνο που κανένας δεν έχει αναρωτηθεί ακόμη πόσο θα κοστίσει όλη αυτή η ιστορία και ποιος θα την επιβαρυνθεί.


Κατ' αρχάς το μοναδικό περιπολικό σκάφος του Θρακικού Πελάγους θα είναι "ναυλωμένο' από τον κ. Καμμένο. Αν συμβεί κάτι έκτακτο δεν υπάρχει άλλη λύση.


Το σκάφος με 4μελές πλήρωμα θα ξεκινήσει στις 7.30 το πρωί από την Σαμοθράκη , γιατί εκεί δυστυχώς είναι η έδρα του, θα μεταφέρει στο νησί τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ,θα τον φέρει πίσω στην Αλεξανδρούπολη και θα ξανααναχωρήσει για την έδρα του, όπου και θα φθάσει στις 4 το απόγευμα.
Περισσότερα από 1600 λίτρα πετρελαίου κίνησης θα χρειασθούν, για να ανταποκριθεί σε αυτές τις "αναγκαίες" μετακινήσεις.


Άραγε ο λογαριασμός σε από που θα πληρωθεί; Από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" ή από τον προυπολογισμό του κράτους και αυτό γιατί;


Αν για την ψήφο ενός αρχηγού κόμματος θα πρέπει να δαπανώνται τέτοια ποσά , όχι δύο μνημόνια δεν μας σώζουν αλλά ούτε 5-6.


Θα είναι πολύ ηθικό οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" να πληρώσουν το "μάρμαρο"....




Πηγή:  http://www.faros24.gr/