Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ποιο τοπικό κανάλι ισχυρίζεται ότι κάνει exit poll για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης;

Υποστηρίζει ότι με την εταιρεία 
δημοσκοπήσεων Interview θα παρουσιάσει 
με το κλείσιμο της κάλπης εκτίμηση 
ψήφου για το σύνολο και των πέντε νομών 
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας 
και Θράκης (αν και εμείς δεν εντοπίσαμε 
ακόμα ανθρώπους της σε εκλογικά τμήματα)


                                  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Παρακολουθήστε την Κυριακή των εκλογών 6 Μαΐου από τις 3 το μεσημέρι, την μαραθώνια εκπομπή για την παρουσίαση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα του Exit Poll του ENA CHANNEL και ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη!


Η εταιρεία Interview με τους πολιτικούς της επιστήμονες, αποκλειστικά στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αναλύει στις ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 2012, ποια θα είναι η κατανομή των εδρών και η δύναμη των κομμάτων μόλις κλείσουν οι κάλπες.

Συγκρίνουμε το Exit Poll των εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών με το 2ο Πανελλήνιο Exit Poll που θα μεταδώσει αποκλειστικά το ENA CHANNEL και ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ, για την περιφέρειά μας.

Στην πρώτη γραμμή όλοι οι έγκριτοι δημοσιογράφοι. Παρουσιάζουν: Γιάννης Χατζηεμμανουήλ, Βίκυ Μουτζούρη, Βασίλης Ιωάννου, Μαρία Κυριακίδου και Διογένης Χαραλαμπίδης.

Με μια πλειάδα καλεσμένων, και ζωντανές συνδέσεις απ’ όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, και όχι μόνο, παρουσιάζονται και αναλύονται τα αποτελέσματα των εκλογών και οι σταυροί των υποψηφίων σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

.