Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Μετά την Βουλή, συζητήθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής το περίπτερο μπροστά από το Εσκί Τζαμί

Πειράζεται το θρησκευτικό συναίσθημα μουσουλμάνων επειδή προβάλει περιοδικά και έχει αλκοολούχα ποτά, την στιγμή που αυτοί πρώτοι σπεύδουν να τα αγοράσουν


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Το θέμα έχει γίνει μέχρι και ερώτηση στην Βουλή, αυτή τη φορά όμως ξανασυζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής. Ο λόγος για την μετακίνηση του περιπτέρου που βρίσκεται δίπλα στο Εσκί τζαμί που δήθεν σκανδαλίζει τους πιστούς μουσουλμάνους, με τα περιοδικά και τα αλκοολούχα ποτά.


Όπως σχολιάζει και ο "Χρόνος" στα "Μικροκομοτηναίικα", τους πείραξαν οι 5 μπύρες που υπάρχουν στο ψυγείο, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι το αλκοόλ το αγαπούν ιδιαίτερα πολλοί μουσουλμάνοι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί, πρώην και νυν.

Το ζήτημα προκάλεσε έντονες συζητήσεις μεταξύ του Νεκτάριου Δαπέργολα και της Σιμπέλ Μουσταφάογλου και ακούσαμε ψίθυρους περί πρακτόρων, γενικώς δήθεν και αορίστως. Πριν καταλήξει όμως σε ανατολικό ζήτημα, αυτό το δήθεν μεγάλο θέμα που προσφέρεται για χριστιανομουσουλμανική σύρραξη, έγινε γνωστό ότι βρέθηκε λύση για την μεταφορά, αλλά στο ... επόμενο όμως δημοτικό συμβούλιο.

Δείτε το ρεπορτάζ που πρόβαλε χθες η "Δέλτα Τηλεόραση":