Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Χωρίς αποτέλεσμα η σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών

Ήρθαν, μίλησαν πίσω από κλειστές πόρτες με τον Παπούλια και πριν λίγο απήλθαν από το Προεδρικό χωρίς δηλώσεις οι Σαμαράς, Τσίπρας και Βενιζέλος
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Χωρίς αποτελεσμα μέχρι στιγμής, ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια με τους αρχηγούς των τριών κομμάτων που έλαβαν διερευνητικές εντολές. Αναμένονται συναντήσεις του προέδρου και με τους υπόλοιπους αρχηγούς.

«Η διαβούλευση συνεχίζεται» είπε ο Αντώνης Σαμαράς εξερχόμενος της συνάντησης. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα να υπάρξει και νέα συνάντηση του Παπούλια με Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλο, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης που είχε διάρκεια μιάμιση.

Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί αποχώρησαν χωρίς δηλώσεις, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να αρκείται στο "Η διαβούλευση συνεχίζεται". O ίδιος κατευθύνθηκε με στενούς του συνεργάτες στο σπίτι του στην Οδό Μουρούζη, ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στα γραφεία του κόμματος, από όπου και ενδέχεται να κάνει δηλώσεις, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει σε υποψήφιους βουλευτές στο ΠΑΣΟΚ στο Κάραβελ.

Ξεκινά, έτσι, η διαδικασία των συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας κατ΄ιδίαν με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο να γνωστοποιεί στο twitter ότι θα δει τον Κάρολο Παπούλια στις 19.00.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσει σύσκεψη αρχηγών με τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών και του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου

.