Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Αποκλειστικό: Καίγεται!!! το κέντρο της Κωνσταντινούπολης - Τρελλοί Πανυγηρισμοί της GalataSaray

Πέρα από το Final Four του μπάσκετ είχε απόψε και ντέρμπι στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Γαλατά να παίρνει 0-0 από την αιώνια αντίπαλο Φενερμπαχτσέ και να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια


ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ



Χιλιάδες οπαδοί της GalataSaray πανηγυρίζουν για την κατάκτηση Super League του Πρωταθλήματος Τουρκίας 2011 - 2012.


Με την λήξη του σημερινού αγώνα (0-0) με την "αιώνια" αντίπαλό της FenerBahce. Χιλιάδες μαζεμένοι οπαδοί της GalataSaray ξεχύθηκαν από όλα της σημεία της Πόλης. Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί , ατελείωτο μποτιλιάρισμα, κόρνες, σημαίες και βεγγαλικά έχουν γεμίσει όλους τους δρόμους γύρω από την πλατεία Taxim με τρελούς πανηγυρισμούς . Η παρουσία της Αστυνομίας είναι ισχυρότατη καθώς και του Δήμου Κωνσταντινούπολης. Μεχρι αυτή την στιγμή δεν έχουν σημειωθεί επεισόδια και ευχόμαστε να μην υπάρξουν.


Εδω και ώρες έχουν γεμίσει όλοι οι δρόμοι από χιλιάδες οπαδούς που πανυγηρίζουν τρελλά την κατάκτηση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος 2011-12 Τουρκίας από την GalataSaray. Το www.ethraki.com είναι εδώ και σας μεταδίδει αποκλειστικές εικόνες & video :

galatasaray-2012-05-12-23.43.11





H αυλαία στα Τουρκικά PlayOffs
Με την σπουδαία αναμέτρηση αυτή αναμέτρηση στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Η φιλοξενούμενη Γαλατά είχε να πετύχει νίκη τα τελευταία 12 χρόνια, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δεν είχαν ηττηθεί για 42 συναπτά ματς! Ετσι με τους 48 Βαθμούς έναντι των 47 της μεγάλης αντιπάλου της πήρε τον τίτλο. Ήταν τέτοια η ένταση του αγώνα, που οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αρχικά ο Ντία αποβλήθηκε στο 65ο λεπτό κι άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες, ενώ 15 λεπτά μετά το δρόμο για τα αποδυτήρια είδε και ο Ουιφαλούσι.


galatasaray-2012-05-12-23.43.10











Πηγή:  http://www.ethraki.com/