Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Φωτορεπορτάζ: Θρακιώτες στο Final Four της Κωνσταντινούπολης

Ενώ σε λίγο ξεκινά ο μεγάλος αποψινός τελικός της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δείτε εικόνες από τους Θρακιώτες που πήγαν στην Πόλη


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Δεν είναι λίγοι οι Θρακιώτες που ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη , προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις αναμετρήσεις για το φάιναλ 4 της Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα στο Σινάν Ερντέν, το μάτι του thrakisport πήρε πανό φιλάθλων των ¨Αιωνίων¨ από Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα και παράλληλα αρκετά γνώριμα πρόσωπα από την ευρύτερη περιοχή.


Πιο συγκεκριμένα, όπως αποδεικνύει το φωτορεπορτάζ, πολλοί Θρακιώτες που εκμεταλλεύτηκαν την μικρή χιλιομετρική απόσταση για να δουν μία τόσο σπουδαία διοργάνωση.

 Το μάτι του site πήρε πανό των ¨Πρασίνων¨ από Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο ενώ από την πλευρά των ¨Ερυθρόλευκων¨ πανό από Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή.


Μαζί είδαμε και τον Γιάννη Στεφανίδη αλλά και τον Τόλη Κουτσογιάννη, πρώην αθλητές της Ξάνθης και του ΓΑΣ Κομοτηνή, να παρακολουθούν τις προσπάθειες των δύο ¨Αιωνίων¨. Σε ακόμα ένα φάιναλ-4 ήταν παρών ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης Δημήτρης Μιχέλης, μαζί με άλλα μέλη του Συνδέσμου. 

Φυσικά υπήρχαν και άλλοι ακόμα που δεν μπορέσαμε να τους δούμε. Αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι ερυθρόλευκοι, που πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό και πλέον ετοιμάζονται για το μεγάλο ματς της Κυριακής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

.