Σάββατο 12 Μαΐου 2012

«Δεν στοχεύαμε την άνοδο», λέει ο Γ. Τεκτονίδης

Ο έμπειρος προπονητής της Νίκης Αλεξανδρούπολης μιλάει για την επιτυχία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ να ανέβει στην Α2 Εθνική Κατηγορία


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Για την μεγάλη επιτυχία της Νίκης Αλεξανδρούπολης να πετύχει την άνοδό της στην Α2 Κατηγορία Γυναικών μίλησε στην webcamera του Volleynews ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Τεκτονίδης.

Ο έμπειρος τεχνικός, που φέτος δούλεψε για πρώτη φορά σε γυναικεία ομάδα, μίλησε στο Volleynews μια εβδομάδα μετά την μεγάλη επιτυχία του συλλόγου του, την ώρα που αυτό το σαββατοκύριακο δίνονται τα τελευταία εισιτήρια για την Α2 Κατηγορία Γυναικών και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις αντιπάλους που θα έχει την επόμενη σεζόν.

«Έγινε μια προσπάθεια φέτος με τα παιδιά που ξεκίνησε χωρίς στόχο να ανέβουμε στην κατηγορία. Θέλαμε να παίξουμε καλό βόλεϊ από την αρχή, τα καταφέραμε και έτσι όπως ήρθε η κατάσταση και μετά από δυο δύσκολα παιχνίδια με την ομάδα των Φερών, καταφέραμε να ανέβουμε στην Α2 Κατηγορία», σχολίασε αρχικά ο κ. Τεκτονίδης.

«Νομίζω ότι ήταν υπέροχο για τα κορίτσια το συναίσθημα που νιώσανε. Όμως το βασικό είναι ότι ασχολούμαστε με παιδιά που είναι μικρά στην ηλικία», συνέχισε ο έμπειρος προπονητής. Και εξήγησε: «Η μεγαλύτερη σε ηλικία παίκτριά μας είναι μόλις 21 ετών, γεννημένη το 1991 ενώ όλα τα υπόλοιπα κορίτσια είναι γενειθείσες μεταξύ ‘94 και ’97».

Όπως λέει ο κ. Τεκτονίδης, ολοκληρώνοντας μια καταρχήν τοποθέτηση για την άνοδο της ιστορικής Νίκης Αλεξανδρούπολης στην Α2 Κατηγορία, «αυτή ήταν και παρά την άνοδο εξακολουθεί να είναι η κύρια επιδίωξή μας, να δουλέψουμε με μικρά παιδιά ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, για να μπορέσουμε να φέρουμε το τοπικό γυναικείο βόλεϊ ξανά στην αίγλη που είχε από παλιότερα».