Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Παζάρι μεταχειρισμένων για την ενίσχυση του Ψυχολογικού Ξάνθης

Το διοργάνωσε το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης ο σύλλογος «οι Φίλοι του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης»


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ








Παζάρι μεταχειρισμένων αντικειμένων για την ενίσχυση του πολύπαθου Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης διοργάνωσε το Σάββατο στην κεντρική πλατεία της πόλης ο σύλλογος «οι Φίλοι του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης».
Το παζάρι αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων που διοργανώνονται στο πλαίσιο των Γιορτών Νεολαίας του Δήμου και όπως εξηγεί στο Thrakitoday.com η πρόεδρος του συλλόγου, κα Γλυκερία Νότα, «ο σύλλογος συμμετέχει πρώτη φορά στις γιορτές νεολαίας άλλες φορές κάναμε άλλες εκδηλώσεις».
Κατά καιρούς ο σύλλογος έχει διοργανώσει αντίστοιχα φιλανθρωπικά παζάρια στην κεντρική πλατεία της πόλης με την κα Νότα να σημειώνει πως «από το 2006 που λειτουργεί ο σύλλογος ενισχύουμε με όποιον τρόπο μπορούμε το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης το οποίο είναι το μόνο ίδρυμα στην περιοχή που ασχολείται με παιδία με ειδικές ανάγκες». Παράλληλα, η ίδια αναφερόμενη στα προβλήματα που ταλανίζουν σήμερα, αλλά και διαχρονικά το ίδρυμα, επισημαίνει πως «πάντοτε αντιμετώπιζε προβλήματα το ίδρυμα και αντιμετωπίζει και τώρα και πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και γι αυτό άλλωστε ιδρύθηκε και ο σύλλογός μας».

Η θετική ανταπόκριση των πολιτών στις δράσεις του συλλόγου λειτουργεί ενθαρρυντικά, όπως εξηγούν τα ίδια τα μέλη, για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων τους, που θέτουν ως πρωταρχικό στόχο τον περιορισμό των λειτουργικών προβλημάτων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης.