Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Εκλεισε με νίκη την χρονιά ο ΓΑΣ Κομοτηνή!

Η ομάδα της Θράκης επικράτησε στην Καλαμαριά του τοπικού Αργοναύτη με 63-71


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Με νίκη ολοκλήρωσε την χρονιά ο ΓΑΣ Κομοτηνή, καθώς επικράτησε στην Καλαμαριά του τοπικού Αργοναύτη με 63-71, αφήνοντας έτσι μία γλυκιά γεύση. Η σεζόν ολοκληρώθηκε με 12-10 νίκες και με ψηλά το κεφάλι, καθώς από το ξεκίνημα τα προβλήματα ήταν τεράστια...


Ο ΓΑΣ στηρίχθηκε στη σημερινή αναμέτρηση στους ανθρώπους που κρατάνε την ομάδα εντός και εκτός παρκέ, δηλαδή τον Κώστα Ντίνα και τον Κίμωνα Λεχούδη που σημείωσαν 17 και 20 πόντους αντίστοιχα. Μετά από εκεί, στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με τον ΓΑΣ να καταφέρνει να παίρνει προβάδισμα ασφαλείας στο τρίτο και στην ουσία να το διατηρεί μέχρι τέλους, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα και μαζί την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη.

Η χρονιά ήταν δύσκολη από κάθε άποψη. Από το ξεκίνημα της σεζόν, ο Θανάσης Χατζηνικολάου είχε τονίσει πως η φετινή χρονιά θα είναι στην ουσία μια χρονιά επιβίωσης και δυστυχώς τα λόγια του επιβεβαιώθηκαν. Η ομάδα δεν κατάφερε να κυνηγήσει την άνοδο μέχρι τέλους, ενώ όλη την χρονιά πάλευε με Θεούς και δαίμονες. Προπονήσεις σε παγωμένο κλειστό, δυσκολίες στο οικονομικό κομμάτι, μία γενικότερη απαξίωση από την τοπική κοινωνία, καθώς μόνο στις πρώτες δύο εντός έδρας αναμετρήσεις γέμισαν το γήπεδο. Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα έζησαν οι αθλητές της ομάδας που αγωνίστηκαν για την φανέλα, τον προπονητή τους και τον Θανάση Καλαμάτα, που ήταν σε κάθε πρόβλημα δίπλα τους. Όσο για την επόμενη μέρα; Άγνωστο.......


Αργοναύτης - ΓΑΣ Κομοτηνή 64-71

Διαιτητές: Παπανικολάου - Κατρακάρης.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 38-36, 49-56, 64-71.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Καραμουσαλίδης): Καλπαξίδης 5, Μαλούτας 4, Τερσενίδης 19, Κυρατζής, Παναγιωτίδης 16 (1), Ζελενίτσας 2, Βογιατζής 11 (2), Βαφειάς 2, Παπαδόπουλος Σ. 6.
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Χατζηνικολάου): Μεχμέτ, Βαρλάς 4, Σκεμπής 4, Λεχούδης 20 (1), Ντίνας 17 (1), Μήτσου 13, Μίκιτς 3, Σταμπουλής 10, Πανταζής.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/