Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Σήμερα στην Κομοτηνή Πλιάτσικας - Ζουγανέλη

Μετά την χθεσινή 
εμφάνιση στην 
Αλεξανδρούπολη


       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος το καλοκαίρι και θα συναντήσουν μαζί, τους φίλους τους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η περιοδεία τους ξεκίνησε χθες  από την πόλη της Αλεξανδρούπολης ενώ απόψε θα εμφανιστούν στο Θερινό Θέατρο Κομοτηνής στις 9μμ.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται ούτε για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ούτε για τον Φίλιππο Πλιάτσικα. Τόσο δισκογραφικά, όσο και συναυλιακά, έχει δώσει το δικό του προσωπικό στίγμα. Χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι και σειρά sold out συναυλιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας έχοντας κάνει πλατινένιες πωλήσεις και στα τρία προσωπικά album της και sold out συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η φωνή της, η ερμηνεία της, οι συνεργασίες της τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά με Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες, το ήθος της και η σκηνική της παρουσία την έκαναν να θεωρείται η σημαντικότερη τραγουδίστρια της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.

.