Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πρόταση - βόμβα της Ξάνθης να μην ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα

Τοποθετήθηκε στο μείζον θέμα με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων λίγο πριν ανακοινωθούν από την ΕΠΟ τα αποτελέσματα των αδειοδοτήσεων


        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Λίγη ώρα πριν τις τελικές αποφάσεις της Επιτροπής της ΕΠΟ, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τοποθετείται στο μείζον θέμα των αδειοδοτήσεων και στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το Δελτίο Τύπου δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν ομάδες που θα αδειοδοτηθούν.
Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά οι ιθύνοντες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρός της, και όσοι συμμετέχουν σε αυτήν, δεν θα προσβάλλουν με τις αποφάσεις τους το δημόσιο αίσθημα, και οι ομάδες που θα αδειοδοτηθούν, εάν υπάρξουν, θα πρέπει να πληρούν 100% τους όρους της αδειοδότησης. Αυτή είναι υποχρέωση του Προέδρου και των μελών της Ε.Π.Ο. , αλλά παράλληλα και υποχρέωση απέναντι στο δημόσιο αίσθημα και στον κάθε φίλαθλο που βλέπει ποδόσφαιρο.
Ας μην τολμήσει λοιπόν κανένας να αγνοήσει τον απλό φίλαθλο, γιατί αυτό που ζητά είναι η ισονομία και ισοτιμία, πράγμα που χρειάζεται και η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.
Και για να προλάβουμε τους καλοθελητές, αν δεν αδειοδοτηθούν ομάδες, θα πρέπει να επανεξετάσουμε το θέμα που λέγεται «επαγγελματικό ποδόσφαιρο», που πιθανόν να μπει σε άλλες βάσεις, έστω και αν χρειάζεται να μην ξεκινήσει ποτέ το επόμενο πρωτάθλημα. Θα πρέπει λοιπόν να κοιταζόμαστε στα μάτια, και να μην κοροϊδευόμαστε.
Αυτή είναι η ελάχιστη υποχρέωση που έχουμε απέναντι στο κάθε αγνό φίλαθλο».