Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Απολύθηκε από το Mega ο θρακιώτης σπορκάστερ Γιώργος Θαναηλάκης

Μόλις πριν λίγο αποχαιρέτησε το φίλαθλο κοινό του καναλιού, αφού περιέγραψε για τελευταία φορά τη νίκη της Εθνικής Ομάδας με 1-0 επί της Αρμενίας


    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Η Εθνική Ομάδα νίκησε με 1-0 την Αρμενία στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν το EURO 2012. Ωστόσο αίσθηση μας προκάλεσε το γεγονός ότι ο θρακιώτης στην καταγωγή Γιώργος Θαναηλάκης, που περιέγραψε το παιχνίδι, αποχαιρέτησε στην αποφώνησή του το κοινό του Mega και το ευχαρίστησε για τα πολλά χρόνια που τον παρακολούθησε στο κανάλι που τον ανέδειξε.

Πράγματι, ο Θαναηλάκης που ως γνωστόν κατάγεται από τις Φέρες, σε λίγα λεπτά δεν θα ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Είναι ένα από τα πολλά πρόσωπα δημοσιογράφων που απολύθηκαν σήμερα, τελευταία ημέρα του Μαΐου, επειδή δεν δέχτηκαν τις εξοντωτικές μειώσεις μισθών που τους πρότεινε η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού.


Συγκεκριμένα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αποχαιρέτησαν απόψε το βράδυ 24 δημοσιογράφοι μετά από πάρα πολλά χρόνια παρουσίας στο σταθμό. Οι δημοσιογράφοι δεν δέχθηκαν να υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις που τους ζήτησε η επιχείρηση ειδήσεων του καναλιού με αποτέλεσμα να απολυθούν.


Μεταξύ των απολυθέντων είναι η γνωστή πολεμική ανταποκρίτρια Μαρία Καρχιλάκη, ο οικονομικός συντάκτης Θάνος Πασχάλης, η συντάκτρια των διεθνών Αθηνά Κουφοπάνου, η εκπαιδευτική συνάντρια Μαρία Παπουτσάκη, η ργασιακή συντάκτρια Μαίρη Λαμπαδίτη, οι πολιτικοί συντάκτες Δημήτρης Παπαντωνίου, Μαίρη Ορφανίδη, Ανδρέας Παπαδημητρίου και Σταμάτης Γιαννίσης, ο "δικός μας" αθλητικός συντάκτης Γιώργος Θαναηλάκης, ο Κώστας Καζακόπουλος, ο Σταύρος Καπάκος, η Μαργαρίτα Βεργολιά και η Μαριλένα Γεραντώνη. Από την παραγωγή ειδήσεων φεύγει η Νατάσα Κιουτσούκη ενώ μετά τη μη ανανέωση της σύμβασης για τη μετάδοση των αγώνων του Champions League έχουν αποχωρήσει από τον σταθμό και οι κορυφαίοι έλληνες σπορκάστερς Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Αλέξης Σπυρόπουλος.