Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ο υφυπουργός... Ελλάδας της Γερμανίας Herr Φούχτερ στην Ξάνθη

Ο επιτηρητής της Μέρκελ στην χώρα μας επισκέφθηκε χθες τον δήμαρχο της πόλης Μιχάλη Στυλιανίδη


ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΦΟΡΜΗ;
ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ;




Στην Ξάνθη βρέθηκε εχθές ο Υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας κος Φούχτερ μαζί με την Γερμανική αποστολή που συμμετέχουν στο Ελληνογερμανικό φόρουμ για τον Τουρισμό που πραγματοποιείται στην Καβάλα.

Ο Γερμανός επίσημος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης και η συνάντηση μάλιστα ήταν ιδιαίτερα θερμή, ενώ η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον τουρισμό και κυρίως τον Οικολογικό Τουρισμό που ενδιαφέρει περισσότερο την περιοχή μας , καθώς οι Γερμανοί είναι διαθέσιμοι να προσφέρουν τεχνογνωσία για βελτίωση του τουριστικού κλάδου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ξάνθης κος Στυλιανίδης ως άριστος οικοδεσπότης υποδέχθηκε τους Γερμανούς καλεσμένους προσφέροντας τους γλυκό και ένα λικέρ καθώς και ένα DVD – ντοκιμαντέρ με τις ομορφιές της Παλιάς Ξάνθης κυρίως.

Σε δηλώσεις του στο Xanthi channel ο Δήμαρχος Ξάνθης χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετική την συνάντηση με τον Γερμανό Υφυπουργό κι όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «Άκουσε τις προτάσεις του Υπουργού κου Φούχτερ, θα τις μελετήσει ως Δήμος με τις υπηρεσίες και θα πράξει αναλόγως, ώστε να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα»!

.