Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς προβλήματα η Ξάνθη, ποιους θα φέρει ο ΠΑΟΚ

Με απόφαση Δώνη με 19 παίκτες θα ταξιδέψουν σήμερα οι θεσσαλονικείς στην Θράκη για το αυριανό ματς, για το οποίο ο Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα

     ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Με τις ιδανικότερες συνθήκες φαίνεται πως θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ η SKODA Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης διαπίστωσε στην προπόνηση της Πέμπτης πως όλοι οι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τον «δικέφαλο».

Η προπόνηση ξεκίνησε στις 18.00 το απόγευμα στο προπονητήριο των Πηγαδίων και μετά το καθιερωμένο "ζέσταμα" ακολούθησαν οι ασκήσεις συναρμογής, οι εκρήξεις ταχύτητας και η τακτική.

Ο τεχνικός του ακριτικού συλλόγου Μαρίνος Ουζουνίδης, εστίασε σε συγκεκριμένους τομείς της ανάπτυξης αλλά και της άμυνας της ομάδας δίνοντας συγκεκριμένες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, έγιναν ασκήσεις συναρμογής, εκρήξεις ταχύτητας και τακτική.

Κατά συνέπεια, η Ξάνθη συνεχίζει την προετοιμασία της πάνοπλη, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έρχεται με τρεις απουσίες.

Συγκεκριμένα, έμφαση στην τακτική περιείχε το πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ που διεξήχθη στη Νέα Μεσήμβρια χθες το απόγευμα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του ο Γιώργος Δώνης επέλεξε τους παίκτες που θα συγκροτήσουν την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για τον εκτός έδρας αγώνα της 4ης αγωνιστικής.

Εκτός έμειναν οι τρεις τραυματίες, Γκασρσία, Σαλπιγγίδης, Βιβιάν που ακολούθησαν και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ και Χακόμπο.