Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Βόμβα» αποχώρησης Σαββάκη από τον Πανθρακικό!

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Κομοτηνής, που έχει συνδέσει το όνομά του με όλες τις επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας, εξέδωσε ανακοίνωση ότι παραχωρεί τις μετοχές του και φεύγει από το ποδόσφαιρο 
       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ






Ο μεγαλομέτοχος και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Θοδωρής Σαββάκης, γνωστοποίησε την απόφασή του να αφήσει τον σύλλογο, προκαλώντας ένα ισχυρό... σοκ στον κόσμο της ομάδας.


Πιο συγκεκριμένα η τοποθέτησή του ήταν η εξής: 

«Συμπληρώνοντας 8 χρόνια στο τιμόνι του Πανθρακικού πετύχαμε όλοι μαζί- φίλαθλοι και συνεργάτες- πράγματα που έμοιαζαν ακατόρθωτα. Τη συνεχή παρουσία της αγαπημένης μας ομάδας στην Σούπερ Λίγκα, τη δημιουργία προπονητικού κέντρου ευρωπαϊκών προδιαγραφών και τη καταξίωση στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου.

Σήμερα νιώθοντας δικαιωμένος για όλα αυτά, πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω από το χώρο του ποδοσφαίρου, αφήνοντας ισάξιους και ικανότερους συνεχιστές στην μεγάλη προσπάθεια του Πανθρακικού μας.

Ευχαριστώ για όλες τις ευχάριστες ή δύσκολες, αλλά υπέροχες στιγμές, τους φιλάθλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους, όλους τους συνεργάτες για την πολύτιμη βοήθεια τους, τον Τύπο και όλους τους φορείς και παράγοντες για τις σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας.

Εύχομαι στο Τάσο Καραολάνη, που τα τελευταία χρόνια στήριξε οικονομικά την ομάδα και στο Δημήτρη Τζελέπη που έχει το διοικητικό πρόσταγμα, στους οποίους και παραχωρώ τις μετοχές μου, να οδηγήσουν τον Πανθρακικό μας σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

2004-2005 Άνοδος από τη Δ' Εθνική στη Γ' Εθνική
2005 Ίδρυση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας Πανθρακικός
2005 Δημιουργία τμημάτων υποδομών (Ακαδημίες)
2005-2006 Άνοδος από τη Γ' Εθνική στην Β' Εθνική
2007-2008 Άνοδος από τη Β' Εθνική στη Σούπερ Λίγκα
2009-2010 Κατασκευή και λειτουργία προπονητικού κέντρου
2011-2012 Άνοδος από τη Β' Εθνική στην Σούπερ Λίγκα

Θόδωρος Σαββάκης».