Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδήλωση του "Αντιφωνητή" σήμερα στην Κομοτηνή

"Και φτωχοί και αγράμματοι" 
το θέμα της διάλεξης δύο γνωστών 
εκπαιδευτικών απόψε στο Εμπορικό 
και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης

                           ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ;




Σημερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 μ.μ. ο «ντιφωνητς» διοργανώνει στ Επαγγελµατικ – Βιοτεχνικ Επιµελητήριο Ροδόπης (Καβείρων 12) τν κδήλωση «ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ… ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ;».


Σ’ αυτήν θα μιλήσουν δύο εξαίρετοι προσκεκλημένοι εκπαιδευτικοί: Ο δάσκαλος Δηµήτρης Νατσιός, γνωστός και από τον αγώνα κατά του βιβλίου της Στ’ Δημοτικού πριν λίγα χρόνια, θα µιλήσει µε θέµα «τα νεοταξικ βιβλία γλώσσας Δηµοτικο κα Γυµνασίου» και ο φιλόλογος Χρίστος Δάλκος, με θητεία και στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, θα περιγράψει την αναγκαιότητα για ένα νέο εκπαιδευτικό όραµα στην πατρίδα μας.

Την εκδήλωση και τη συζήτηση θα συντονίσει ο Παναγιώτης Καρακολίδης, µέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Ροδόπης. Σήμερα που βιώνουμε όλοι τον εφιάλτη του Μνημονίου στον οικονομικό τομέα, δεν πρέπει να παραμελήσουμε και όλα εκείνα τα σπουδαία που περνάνε δυστυχώς απαρατήρητα, για να διαπιστώσουμε απλώς μετά από χρόνια την συντελεσθείσα καταστροφή.

Το κοινό της πόλης μας έχει μία ευκαιρία να δει και να συζητήσει συνολικά το µείζον θέµα της Παιδείας, αυτό τού περιεχοµένου της και τού τελικού της στόχου.