Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Το πάθημα της Κομοτηνής δεν έγινε μάθημα για τον Παναθηναϊκό

Μάδησε το τριφύλλι με 3-0 η Μάριμπορ στην πρεμιέρα του Europa League, ωστόσο όπως συνέβη και μετά την ήττα από τον Πανθρακικό, ο Γιάννης Αλαφούζος στήριξε τον Ζεσουάλδο
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




 Αμέσως μετά την ήττα στην Κομοτηνή ο Γιάννης Αλαφούζος έσπευσε να στηρίξει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Το ίδιο έκανε και μετά την ταπεινωτική ήττα στο Μάριμπορ!

«Κάθε δυσκολία και κάθε ήττα μας κάνει πιο αποφασισμένους για την συνέχεια. Θα πρέπει τώρα όλοι να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να προχωρήσουμε» τόνισε ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ενώ σε σχετική ερώτηση αν στηρίζεται ακόμη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανέφερε:

«Αυτό είναι δεδομένο. Όλοι τώρα παίκτες, προπονητής και διοίκηση θα πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε όλο και περισσότερο μέρα με την ημέρα».

Τέλος όσο αφορά το μήνυμα στον κόσμο ο Γιάννης Αλαφούζος επισήμανε: «Όλοι είμαστε απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι. Τώρα όμως θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Να δείξουμε δύναμη, αυτοσυγκράτηση και αυτοσυγκέντρωση για να προχωρήσουμε»!

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση, ηττήθηκε με 3-0 από την Μάριμπορ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.