Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κλείνουν σήμερα και την Εθνική Οσό στον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών

Ζητούν να ανασταλεί κάθε απόφαση κλεισίματος παραρτημάτων Δ.Ο.Υ., Ειρηνοδικείου, ΙΚΑ, Πυροσβεστικού Κλιμακίου και λοιπών δημοσίων υπηρεσιών

ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 
ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙ-
ΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ




Μετά από την συνεδρίαση με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μαρώνειας – Σαπών κ. Ηλία Ιωαννάκη, με τους φορείς του δήμου, συλλόγους κ.α., σχετικά με την μεθοδευμένη απογύμνωσή του από δημόσιες υπηρεσίες, αποφασίστηκε το ξεκίνημα κινητοποιήσεων της δημοτικής αρχής, φορέων και κατοίκων του δήμου, ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω υποβάθμισή του.

Καλούμε όλους τους εκπροσώπους και τα μέλη των φορέων, αλλά και τους κατοίκους του δήμου μας στην πρώτη εκδήλωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012, όπου θα αποκλείσουμε την παλιά Εθνική Οδό, από και προς την Κομοτηνή στο ύψος του Δημοτικού Σταδίου Σαπών από τις 14.00 – 16.00 μ.μ.

Για να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί και να βροντοφωνάξουμε ότι οι Σάπες αρκετά έχουν υποστεί υποβάθμιση και υπανάπτυξη.

Παράλληλα ο δήμαρχος Μαρωνειας – Σαπών απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, την οποία κοινοποίησε και στους αρμόδιους υπουργούς, για να ανασταλεί κάθε απόφαση κλεισίματος παραρτημάτων δημοσίων υπηρεσιών στην έδρα του δήμου Μαρώνειας – Σαπών, όπως Δ.Ο.Υ., Ειρηνοδικείο, ΙΚΑ, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαπών.

.