Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Απίστευτο! Παίκτες ομάδας της Θράκης θα περάσουν από... ανιχνευτή ψεύδους για πιθανό στημένο αποτέλεσμα

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Είναι η απόφαση που έλαβε ο πρόεδρος της ομάδας για να διαπιστώσει αν ήταν "καθαρή" η τελευταία ήττα τους
ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ (ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ...);


Από... ανιχνευτή ψεύδους θα περάσουν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν «καθαρή» η ήττα από την Μπότεφ Βράτσα με 1-0!

Το αποτέλεσμα προκάλεσε ανησυχία στη γειτονική χώρα ότι ο αγώνας ήταν «στημένος», γι΄ αυτό ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Φιλιππούπολης, της μεγαλύτερης θρακικής ομάδας της Βουλγαρίας, δήλωσε ότι θα προσφύγει στην πρωτάκουστη για τον αθλητισμό αυτή μέθοδο.

Η Λοκομοτίβ γνώρισε την πρώτη ήττα της στο εφετινό πρωτάθλημα (μετρούσε μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες) από την -μέχρι τότε- ουραγό Μπότεφ Βράτσα, που είχε χάσει και στα πέντε πρώτα παιχνίδια της. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βέσελιν Μαρέσκι, δήλωσε πως πρέπει να σιγουρευτεί ότι δεν υπάρχουν άλλοι παράγοντες πίσω από την ήττα της Λοκομοτίβ.

«Κανείς δεν είναι ασφαλισμένος σε σχέση με τις ήττες, αλλά αυτή η ήττα είναι πολύ παράξενη», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Η αρχή του ευ αγωνίζεσθαι είναι το πιο σημαντικό για μένα και όλοι οι παίκτες και οι προπονητές θα περάσουν από τεστ σε ανιχνευτή ψεύδους».