Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Καταδικάζουν τον χρηματισμό του γιου της Μανωλιά οι συνάδελφοί του

Οι εφοριακοί της Ροδόπης 
εξέδωσαν ανακοίνωση, 
θέλοντας να δείξουν ότι 
"δεν είμαστε όλοι ίδιοι"

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Με αφορμή τη σύλληψη εφοριακού της Κομοτηνής για χρηματισμό και την καταδίκη του, ο σύλλογος εργαζομένων στη Δ.Ο.Υ. Ροδόπης εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό και στην οποία αναφέρει:

 «Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε τέτοιες πρακτικές και δηλώνουμε τα εξής: Το περιστατικό έλαβε χώρο εκτός του χώρου της υπηρεσίας και κατά τη διάρκεια της 48ωρης απεργίας μας. Καλούμε τους πολίτες να μην ανέχονται τέτοιες πρακτικές και να τις καταγγέλλουν άμεσα στις αρμόδιες αρχές. Σαν εργαζόμενοι του υπουργείου Οικονομικών θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια αποκάλυψης φαινομένων διαφθοράς.

Οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ Κομοτηνής αγωνίζονται καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες, τραγική έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής, να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους και να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, Όλος ο κλάδος αγωνίζεται και προτείνει δίκαιο φορολογικό σύστημα, το οποίο δε θα ταλαιπωρεί τους πολίτες και των οποίων η συνεισφορά θα είναι ανάλογη με τη φοροδοτική τους ικανότητα. Επίσης πάγιο θέμα των αγώνων και των προσπαθειών μας είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής και ελπίζουμε στην ανταπόκριση της ηγεσίας του υπουργείου μας».