Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Σύσκεψη στην Αλεξανδρούπολη για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Έβρου

Υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη, που μέσα στον μήνα θα δει τον Υπερπεριφερειάρχη και τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Έργων του υπ. Ανάπτυξης

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ



«Η διαδικασία χρηματοδότησης των αντιπλημμυρικών έργων αποτυπώνει τα προβλήματα του γραφειοκρατικού κράτους», σχολίασε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Άρης Γιαννακίδης, ο οποίος προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, με τη συμμετοχή και υπηρεσιακών παραγόντων, με θέμα την αντιμετώπιση των πλημμυρών στον Έβρο.


Οπως αναφέρει η Piazza, η σύσκεψη γίνεται μετά από άλλες πέντε που έχουν προηγηθεί για το ίδιο θέμα, ενώ μέσα στο μήνα επίκειται και η συνάντηση που θα έχει ο κ. Γιαννακίδης με τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Αθανάσιο Καρούντζο αλλά και τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Έργων, του υπουργείου Ανάπτυξης, Στράτο Σιμόπουλο.

Στη σύσκεψη αυτή, αναμένεται να οριστικοποιηθούν ζητήματα χρηματοδότησης αλλά και συγκεκριμένες μακροπρόθεσμες παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Έβρου.