Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Προσλήψεις πτυχιούχων σε Έβρο και Ροδόπη από την Ελληνική Αστυνομία

Συνολικά θα βρουν δουλειά 233 άτομα με συμβάσεις μίσθωσης έργου, μεταξύ των οποίων ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι και μεταφραστές - διερμηνείς

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ;





Την πρόσληψη 233 ατόμων με συμβάσεις μίσθωσης έργου ανακοίνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Ειδικότερα, θα προσληφθούν 100 ψυχολόγοι, 60 κοινωνιολόγοι και 73 μεταφραστές - διερμηνείς για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.

Τα άτομα που θα προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις διάρκειας έως τις 30 Ιουνίου του 2013 και θα απασχοληθούν μεταξύ άλλων στην Αλεξανδρούπολη, στην Ορεστιάδα και στη Ροδόπη.

Διευκρινίζεται ότι το εν λόγω προσωπικό θα πρέπει να μπορεί να μεταβεί και να παραμείνει χωρίς δικαιολόγηση περαιτέρω εξόδων (εκτός αυτών που προβλέπονται από τη σύμβαση) όπου αλλού παραστεί ανάγκη.

Τα κύρια τυπικά προσόντα που απαιτούνται για κάθε ειδικότητα είναι τα εξής:
Για τους ψυχολόγους: α) πτυχίο ή δίπλωμα ψυχολογίας ή φιλοσοφίας παιδαγωγικής και ψυχολογίας με ειδίκευση στην ψυχολογία ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα του ΕΑΠ ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας, β) άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου και γ) εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους.

Για τους κοινωνιολόγους: α) πτυχίο ή δίπλωμα του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, κατεύθυνσης Κοινωνικής Εργασίας ΑΕΙ ή πτυχίο ή δίπλωμα του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ και β) άδεια άσκησης επαγγέλματος κοινωνικού λειτουργού ή κοινωνικής εργασίας ΠΕ ή ΤΕ.

Για τους μεταφραστές: α) πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, β) εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους στη μετάφραση μιας εκ των γλωσσών που αναφέρονται παραπάνω. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις των μεταφραστών μπορεί να είναι και αλλοδαποί, υπό την προϋπόθεση να έχουν άδεια παραμονής και εργασίας στη χώρα μας.

Διευκρινίζεται ότι και για τρεις ειδικότητες η προκήρυξη προβλέπει και επικουρικά προσόντα βάσει των οποίων θα καλυφθούν οι θέσεις σε περίπτωση που δε βρεθούν υποψήφιοι με τα κύρια τυπικά προσόντα.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.astynomia.gr.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή με την παρακάτω ένδειξη: «Αίτηση για την προκήρυξη 6481/3/209, Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Κλάδος Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού, Τμήμα 2ο, Π. Κανελλοπούλου 4, ΤΚ 10177, Αθήνα». Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 13 Οκτωβρίου.