Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

«Αμυντική βελτίωση και ψυχολογία», ζητά ο Παντελίδης

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το απόγευμα ο προπονητής του Πανθρακικού, στην οποία μίλησε για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Βέροια αλλά και για αυτόν της προσεχούς Δευτέρας στην Λειβαδιά
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Άμεση βελτίωση στα μετόπισθεν χρειάζεται ο Πανθρακικός αν θέλει να παραμείνει στα «σαλόνια» της Super League, σύμφωνα με τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος στάθηκε στη σημασία της κατάλληλης ψυχολογίας, ώστε οι ποδοσφαιριστές του να φεύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο ανεξαρτήτου αντιπάλου.

«Μπορέσαμε και είχαμε πολύ καλή παρουσία με ολοκληρωμένες επιθέσεις και πάρα πολλές τελικές ενέργειες. Αυξήσαμε τις προσπάθειες μας οι οποίες ήταν διπλάσιες και τριπλάσιες από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Μετά από κάθε παιχνίδι όλη η ομάδα κάνει την αυτοκριτική της, από την αναμέτρηση με την Βέροια κρατάμε τη διάθεση που είχαμε σε μεγάλο μέρος του αγώνα, την επιθετικότητα και την ενέργεια που βγάλαμε. Κρατάμε επίσης και το 10λεπτο μπλακ – άουτ που είχαμε μετά το γκολ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε πολύτιμο χρόνο», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των νεοφώτιστων για το ματς με τη Βέροια, συμπληρώνοντας ενόψει της ερχόμενης αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος:

«Βρισκόμαστε σε καλό σημείο μεσοεπιθετικά, θα προσπαθήσουμε όμως να βελτιωθούμε αμυντικά καθώς σε ακόμη ένα παιχνίδι δεχτήκαμε γκολ. Πρέπει στα παιχνίδια μας να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα».

Για τους Βοιωτούς: «Πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα που θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Διαθέτει πολύ καλούς παίχτες και οι επιθέσεις τους πραγματοποιούνται με πολλούς παίχτες».

Καταλήγοντας, ο Παντελίδης σχολίασε: «Μαζί με τους συνεργάτες μου προσπαθώ να περάσω στους παίχτες μου την κατάλληλη ψυχολογία ώστε σε κάθε έδρα να κυνηγάμε τους βαθμούς της νίκης και ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους»