Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Με Απόλλωνα Σμύρνης στο Κύπελο ο Πανθρακικός

Την άλλη Πέμπτη στην Αθήνα ο αγώνας για την β' βάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Η "ελαφρά ταξιαρχία" νίκησε 1-0 την Κερατέα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...



Τον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης θα αντιμετωπίσει ο Πανθρακικός για το κύπελλο Ελλάδος καθώς επικράτησε χτες της Κερατέας με 1-0 με γκολ του Βέρμπη. Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι "Πράσινοι" θα αγωνιστούν στην Ριζούπολη απέναντι στην "Ελαφρά ταξιαρχία" την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου , διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο νικητής της αναμέτρησης θα υποδεχτεί την ΑΕΚ. Αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο καθώς το παιχνίδι με την Ένωση είναι αυτό που και οι δυο ομάδες θέλουν να φιλοξενήσουν για λόγους οικονομικούς αλλά και γοήτρου.


Ο Απόλλωνας Σμύρνης επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες ( Γ Εθνική) με στόχο την καθιέρωση σε αυτές και την επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών. Είναι μια ομάδα που για πολλά συναπτά έτη αγωνιζόταν στην Α Εθνική στο παρελθόν ενώ σε αυτήν ¨έφτιαξε το όνομα του΅ ο Αλεξανδρουπολίτης επιθετικός Ντέμης Νικολαίδης. Προπονητής του Απόλλωνα είναι ο Νίκος Καρούλιας ενώ φέτος έχουν γίνει αρκετές καλές κινήσεις με στόχο μια καλή σεζόν.

Ο Πανθράκικός εφόσον είναι σοβαρός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο και πρέπει να κερδίσει , προκειμένου να μην επαναληφθεί ότι είχε συμβεί στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, στο οποίο ο Πανθρακικός είχε πέσει θύμα τεράστιας έκπληξης!


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/