Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Εκλογές στην ΟΝΝΕΔ Εβρου το Σαββατοκύριακο



Τι αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Εβρου για τα που, πότε και πως



Η προσπάθεια ανασυγκρότησης και αναδιάταξης της ΟΝΝΕΔ γίνεται πιο ουσιαστική, με νέες πρωτοβουλίες και φυσικά με δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες.


Η αρχή έγινε με τις δυο εκλογικές διαδικασίες που διεξήχθησαν από τη βάση, για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος, του Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, του Ανδρέα Παπαμιμίκου. Λίγο αργότερα ακολούθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρων ΟΝΝΕΔ των νομαρχιακών επιτροπών οι οποίες είχαν επίσης δημοκρατικό χαρακτήρα. Σήμερα λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη των 5μελών των τοπικών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ στο Ν. Έβρου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου θα λάβουν μέρος οι εκλογές για την τοπική οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Αλεξανδρούπολης και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου για τις τοπικές οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα κατά τόπους γραφεία των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ και δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους που θα έχουν αναρτηθεί δύο ημέρες πριν την διαδικασία.

Ας δώσουμε λοιπόν όλοι το παρόν. Ας είμαστε όλοι εκεί γιατί ο λόγος πλέον περνάει σε ανθρώπους με διάθεση και ιδέες για το μέλλον. Ανθρώπους όμως που θέλουν να ακούσουν αλλά και να ακουστούν. Δικός μας στόχος είναι να ενισχύσουμε την ενημέρωση για τα υπάρχοντα προβλήματα και να κινητοποιήσουμε όλες τις νεανικές δυνάμεις, με όραμα ένα καλύτερο μέλλον για όλους.


Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΕΒΡΟΥ
Θεμιστοκλής Τζατζαϊρης
ΟΝΝΕΔ
Ν.Ε. Έβρου