Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

O Γιώργος Ντόλιος σχολιάζει τον ανασχηματισμό



Τι αναφέρει στην ΕΡΑ Ορεστιάδας ο Εβρίτης υφυπουργός Εσωτερικών, που παρέμεινε στην θέση του και στο νέο κυβερνητικό σχήμα;



«Καλύτερο συντονισμό και μεγαλύτερες ταχύτητες», προσδοκά από το νέο κυβερνητικό σχήμα, όπως αυτό διαμορφώνεται μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε, ο υφυπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Έβρου του ΠΑ. ΣΟ. Κ., Γιώργος Ντόλιος, που παραμένει στη θέση του.

Σε δηλώσεις του στην Ε. ΡΑ. παραδέχτηκε ότι «υπήρξαν προβλήματα συνεννόησης και συντονισμού μεταξύ μελών του προηγούμενου σχήματος», ωστόσο σημείωσε ότι και με τη νέα σύνθεση, η κυβέρνηση «δεν αλλάζει κατεύθυνση, ούτε σχεδιασμό, αλλά διατηρεί τους ίδιους βασικούς στόχους, που είναι να αλλάξει το κράτος, να επιτευχθούν οι στόχοι της οικονομίας και της εξυγίανσης και να περάσουμε στο στάδιο της Ανάπτυξης», όπως είπε.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε, τέλος, ότι η επιτυχία της προσπάθειας «θα κριθεί από τα πρόσωπα, τις νοοτροπίες και τον τρόπο δουλειάς» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «ο τόπος χρειάζεται μία κυβέρνηση εργασίας που δεν θα σκέφτεται το πολιτικό κόστος».